Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J**bo vas Juka, šta je sve radio na Igmanu našim ljudima vezivao ih za kućice od psa i tjerao ih da laju,pili i družili se sa četnicima ,sve humanitarne pomoći koje su dolazile preko Igmana uzeo je sebi...Sve je to trajalo dok se nije konačno dobio nalog da se ta jedinica "razbuca" i otjera sa Igmana..Završio je kao zadnji ker sa metkom u potiljku.
Ne rise. Juka je prvi stao u odbranu Sa, skupio na mimenat 3000 mimaka a protjerali su ga zeleni kad mu nisu dali da odblokira Sarajevo i Igman. Zato sto se igrao poker s linijama i udarima agresora. Juka je to sve skintao.
Mi bosnjaci se ogradjujemo od kriminalca Cace i Juke Prazine,...nismo mi ko nase komsije da dizemo u nebesa kriminalce lopove ubice !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prije rata bio šibicar i bunario raju, skido jakne ispred parkuše, klošar.U ratu pljackao stanove, firme, skladista, granape itd.Na Igmanu preuzeo koridor za grad i pljackao, kasnije otisao za HVO i radio zlocine.Kriminalac bio i osto a vecinu je dedo Alija nominovao u generale, od cace, preko juke do ćela.MRŠ.
@Thanos001. Jeste, radio je, zato je i otjeran. Za osvetu se pridruzio HVO-u koji mu je omogucio da pljacka koliko zeli. I ubija vojnike ARBIH. Iz istog se razloga i sa Cacom obracunalo. Na drugim stranama su takve kovali u zvijezde.
Kakav heroj,jalijas obicni,krezavi.Mislio da je kralj i da mu ne moze niko nista.Oholio se i da se osveti otisao u Mostar da se izivljava na svom narodu.Ali,odradise ga ljudi,metak u glavu u po Belgije i bacise u jarak.Dzaba tjelohranitelji,zavrsi na smetljistu.
Juka izdajnik. Bandit
Ima vhs kaseta negdje gdje juka onog slinu merlina tjera da pjeva, ja mislim kod Bele da je bila. Upish
Ko je god patriota bio u ono vrijeme a možda i ostao sada je protivnik države jer je izdajnici sa sve tri strane vode ..bili oni pozicija ili opozocija..što se tiče Juke NO COMEMT....
kriminalac jedan a drugi licemjer i lazov. kleo se da ne bi nikad isao u srbiju da im pjeva pa se poslje preselio tamo.
Ne prodajite nam priču kako je sarajevska jalija nešto odbranila. Jalija je radila samo ono što je najbolje znala: krala i pljačkala. Samo u ovom slučaju pod plaštom vojske i policije.
Kako su tada Bosnje mislile "nece, nece biti rata, ma kakav rat, ma nas ce svijet spasiti, ma proce ovo za koji dan itd..." daj boze da smo nesto naucili iz tog perioda, ali kad covjek vidi ovo danasnje formiranje vlasti, tesko da smo nesto naucili.
Hajmo sad pljuvanje...Juka ovo, Juka Ono. Alijini udbaši, su bili ljuti na Juku, što im je pokrao naoružanje, iz Švrakinog sela. Pustili su ga prvo da juriša na četnike, misleći da će poginuti. I bio je ranjen, dok je vodio svoje jedinice na Vracama. Čete u panici bježe, a Alija nardjuje, povlačenje! Pogodite, zašto?
Oni pjevali a mi na Žuč
Bravo Generale !!! E gdje si nam sad da postrojis ove sadasnje politicare i poziviju i opoziciju ! I da ih Bakir povede kod Cace na kopanje rovova ! Jer ti Generale bi vec sad prepoznao da ce nam robovi opet trebati . Bez toga nema Republike BiH !!!! 👍❤️🇧🇦
Pjevao da ne kopa rovove
Samo poštene i hrabre patriote. ... Mi nismo bili ubice neduznih i rušitelji što nije naše....
Pjevo bi Kemo i Lili Marlen ko Toma Zdravkovic u Balkan expresu
Otkud u Belgiji?