Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve bolan politika ima veze sa losom muzikom, nisi dobar stare mi. pa niko nije otisao na spot nnuendo od queena pa kritikovao. vjerovatno su ti raja pa te isprovocirase komentari. reci ima da nema nista od ovoga. dzaba platise clanak 2 glave keka.
sta cigo radi na kompjuteru? rovi po recycle binu.
A, REALNO, koliko to spot mora kostati da bi bio dobar?
Stvarno je katastrofa sto su ljudi realno prikazali recesiju i sve posljedice iste. A ove iznad komentare kao da je pisala mladez SDA. Oni i jesu najzesci komentatori na ovoj stranici. Ali, lako mi je za njih... ionako jedu zlatnim kasikama u utopiji koja se zove BiH!
Losije pjesme i goreg spota ne vidjeh vec odavno! Realno, ovaj spot kosta 17 KM. Uzas! Kao i sam ovaj bend cije postojanje niko normalan i muzicki imalo obrazovan ne moze shvatiti. Osim sto svi shvatamo da je to obicno egotrip izd.kavanje jednog covjeka (Berina Tuzlica) zeljnog dodatne medijske paznje, a takvih grupa kod nas na zalost ne nedostaje (Karne, Bombaj stampa i sl.) Stvarno katastrofa!
Odlucili smo da svojim fanovima... Moram vam rec da nemate fanova, znam da citate sad ovo, cuj na engleskom pjevaju, sto? Da nije mozda ko ona Maja ako je se iko sjeca, zelite da osvojit svijet..ma bilo je takvih. Trosite lovu na studio i spot..
Jao kakva ideja, ma super, mislim da ovakvo nesto nikad nisam vidio, c c c, do kad ce ove otrcane ideje da se furaju i ko su ovi ljudi? Neka ovaj decko sto mu je donijelo video i tekst kaze ovim momcima da batale ovo cega su se ufatili.
Svaka čast. Odličan spot. Jesteli svratili u Kapućino na ručak poslije snimanja?? Hahahaha.
... i vozovi i autobusi... i za Dedu i za BiH....
Samo sam cekao da mu na kraju spota iz jednog od kontejnera izleti Arzijina ruka i uvuce ga unutra.... u vjecni mrak i zaborav! :)