VIDEO
/
Djed Mraz rovi po kontejnerima u novom spotu Paranoid Androida

Klix.ba
10.12.2012. u 09:39
0
10
Djed Mraz rovi po kontejnerima u novom spotu Paranoid Androida
0
Povodom novogodišnjih praznika članovi sve popularnijeg benda Paranoid Android snimili su novi spot za pjesmu "Trains and busses", koja se nalazi na njihovom albumu "Pop live" u izdanju Hayat produkcije.


Spot predstavlja novogodišnju čestitku u kojoj se jedan od članova benda Haris Ljumanović pojavljuje u ulozi Djeda Mraza.

Bend sačinjava dvoje gitarista Haris Ljumanović i Azemina Halilagić, bas-gitarista Haris Kadenić, bubnjar Berin Tuzlić i vokal Zlatan Karić. Njihov muzički izražaj objedinjava raznovrsnost muzičkih pravaca kroz jedan autentičan pop rock zvuk. Tekstovi su na engleskom jeziku i govore o ljubavi, željama, snovima i emocijama likova koji pokušavaju da se nađu u ovom životu punom prepreka nametnutih situacijama koje su prethodile socijalno-političkim promjenama u našem društvu.

"Odlučili smo da našim fanovima poklonimu zanimljivu novogodišnju video čestitku. Protekla godina je bila veoma uspješna za Paranoid Android, a nadam se da će i sljedeća godina donijeti svima nama mnogo sreće i uspjeha", kazao je Zlatan Karić, vokal i tekstopisac u bendu.

Sve spotove ovog benda možete pogledati na web-stranici www.paranoidandroid.tv.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: