Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ides brate, pozz sa Une ;)
svi su prvi u necem.
:D
smorili ste sa fakin tijestom.
j*** ti black acid mater...
vidi se da nemate pojma, nađite na netu i vidite tko je tiesto.
Aha kad je vec tako onda ok :D razumijem
ma nije to negativno nego meni je glupo ba da sad et dolazi tiesto i ono ko da dolazi bozanstvo, u BiH je bilo puno boljih dj-a nego usrani tiesto.. a nisam mislio negativno prema wedranu, cak sto vise wedrana znam licno i svaka cast.....moja negativnost je isla prema sarajevo-x.. neprofesionalizam i favorizacija :S to je to :D
Svaka cast Weedrane, zelim vam dobar provod :D @blaaaaaaa: Ne moras odmah negativom zapocinjati, bar na minut budi zadovoljan i sa ovim uspjehom u nasoj zemlji...a ako ti je toliko stalo da se spomenu i oni onda se potrudi da ih nekako spomenes na taj nacin, ok?
a sto nije spomenuto da je Black Acid, dj i pokretac scene u Tuzli, takode podrska usranom Tiestu???