Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tifa kralju klixovci podrzavaju samo negativne komentare ali ne brini, mnogo nas je :-). Ovaj grad te voli, to nam ne mogu oduzeti! Pozdravi i za Zeleta naravno.
Jarane, odvadi malo nije Olimpijada i '84, prvo gdje ti vidiš grad oko sebe...
Tifa je ziva legenda. Najljepše a i najteže godine života sam proživio i preživio uz Tifine pjesme. Hvala ti!
Ova pjesma zasluzuje mnogo vise od ovoga. Orginalna pjesma ima energiju , ova mi je mrtva brate i vokalno i instrumentalno, fali ta energija. Trebali su ostaviti prvikenas samo spot sa su napravili bolji . Zauvjek tvoj zasluzuje puno bolje i vise!
Drago mi je sto je u ovom tekstu spomenut pokojni pjesnik Slobodan Đurasović, legendarni profesor Djuras iz Trece gimnazije, bivseg fudbalera Zelje
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Bolji je bio prije dok je znao kako se derati =)
Tifa i Zele su apsolutni Rock end roll-Championi na citavoj teritoriji ex YUGE !!!
Upropastili su pjesmu. Stara verzija je 1000x bolja.
TO TIIIIFFAAAA LEGENDOOOOO! BRAO ZELLEEE!!!
tifa je smrdin, istetovirao smrdskog orla i dize tri prsta stalno. RAUS iz mog grada!
Tifa je dijabola, zaletač, u šestoj deceniji se istetovirao, isto Nikola Gurović ili Vranješ da dokaže kako je pao babici iz naručja kad mu je mamu porađala. A to što je Srbin, ostavi za kuću, rokenrol ne poznaje to stanje uma...
Tifa kralju klixovci podrzavaju samo negativne komentare ali ne brini, mnogo nas je :-). Ovaj grad te voli, to nam ne mogu oduzeti! Pozdravi i za Zeleta naravno.
ORG verzija je bolja 100x! Upropastili su kraj umjesto da ga jos namudaju!
Koji je idiot obrisao moj post??? Neka se sam javi jer ću mu sihre baciti u suprotnom. :-) Kako i zašto jeste li normalni?
Katastrofa, k'o reklama za čokoladu...
Ledolina, ledolina...desertna krema kakve nema. 1. Zele ima ego trip da se mora pojavljivati u krupnim planovima u svakom spotu, u isti svakog pjevača-frontmena, oš kad nabaci onaj kez za povratiti... nek mu pravi prijatelj kaže da se okane ćorava posla, smeta. 2. Tifa, dramoser koji jedino kod Brege radi šta se od njega očekuje, kada sluša k'o cuko-dobar. Daj mu slobode, usra.će motku. Moglo je ovo i energičnije i bolje. 3. Spot za Sergeja Ćetkovića, ni R od rokenrola... kraj
nista dok je ne obrade jalo brat i bubo koreli
Ma svaka čast. Tifa fenomenalan, Divlje jagode ma njih ne treba više ni hvaliti dokazali su se davnih dana. Sve u svemu odlična obrada u svakom smislu, a ova ljepotica je samo začinila cjelokupnu stvar.