Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako onaj neki,nekad reče...šta će Džeko..kloc.pa i vi komentatorcici iz the muppet show-a..nemate 5 KM u djepu a pametujete
Ljubomora proizilazi uvijek iz nezadovoljstva sopstvenim životom.Toliko hejterima.Dino je izdao svoj album prije četiri godine,a turneja jos traje.Ima li neko pitanje?Pa naravno...To što Dino radi ,da li je to kvalitet,ili nam već 34 godine dobru foru prodaje,neka svako za sebe odluči. Mahalac iz Nove Mahale.
Ja jos da dobijem placeno da ga gledam nema sanse da bi ga gledao.Dok je ovaca bice i para.
Svaka čast. ❤️🇧🇦❤️
Bravo Dino majstore!
@Profizanovjetar I šta si rekao tim?
@Profizanovjetar Bosnje izbjeglice sa 99% americkim drzavljanstvom, znaci Dinu slusaju isto Amerikanci.Jedino ako ne mislis da svijetske zvijezde slusaju Indijanci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve bljuvitine i gluposti se izbacuju u pojedinim komentarima - da covjeku suza od tuge krene. O jednom od uzdanica u vlastitoj naciji... Ne prija ti, ne slusas mu muziku, ne cijenis uspjeh - fino. Ali, nemoj vrijedjati co'eka gospodina, imaj respekta, covjek je vec u godinama. Cuj to: 'Dino Merlin je prikriveno gay'?!
Merlin je nikada veci umjetnik i veca moralna fukara od covjeka. Citav zivot uzima od naroda tj. drustva i zajednice a nista ne vraca. Meni ne treba al nek napravi vrtic skolu stipendije ko da ce u grob ista osim cafina ponijeti.
neki dan slusam u autu Merlina i slucajno upalim shazam kad mi izbaci Prince “When Doves Cry” 😂😂😂😂
Dino stari plagijator.. On je dokaz u kakvim smo mi govnima. Kada uspije lopuža kao on sve je jasno.
Najveći umjetnik na balkanu.
halal para!
Dobar je barem jahtu za ovih 6 koncerata. Ali svaka cast. Posteno zaradjeno. Ja samo mogu biti ljubomoran sto on za 6-7 dana uzme hrpu
Dino svaka ti cast, sve si sam stvorio, nisu klixovci zasluzni za tvoju popularnost pa da ti oni sada sude. Uzivaj u zivotu
Nase odvratne seljacine,,zidari i cistacice dosle da vide nekakvog frfljajuceg pajaca sto se gega ko peder (slike 2,5,6).
Neka zato si ti gradjen ko bog, pametan si jako i stvorio si miliome. Bravo hoštapleru bjelosvijetski
@Cyberkoo kakav sam god bitno je da nisam kao dajno merlin. rekao mi je daidza: " u zivotu budi svakakav, bodi se heroinom , spavaj ispod mosta, sve radi samo nemoj biti kao dajno merlin".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na ulazu napisao "Psima i srbima zabranjen ulaz" i srbi ulazili na fol da se predstave kao Afrički-Amerikanci pas mater im hebo, ne možeš ih se kutarisati!!
dugo nakon dine neće bit toliki kalibar pjevača da puni američke dvorane. Jedan je dino
pa nisu dosli amerikanci slusati sigurno hahaha...a St Luis ima jaku bosnjacku zajednicu, ma da bilo je tu i drugih ex YU naroda..
@unbekannt ma slažem se ja nego opet mislim da je dino realno jedini bh umjetnik koji još aktivno radi koji puni i koševo i arenu zagreb i beograd i australiju njemački ameriku i bog zna šta... čovjek je jednostavno vizitka Bh. muzike