Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
free palestine...
ma nosite se vise i vi i palestina pa nece sad citav svijet stati necu plakat svaki dan, dosta vise mjesanja u svaku sitnicu
smarate sa palestinom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima da odrzi jos tri. Neka se raja veseli toga nam svima treba. Uzivajte i ostanite pozitivni.
@iphoneuser, neće biti da je istina! To tvoji pišu. A da je plagijat, jeste, a da narod ga sluša, sluša.
Podrska Arafatu koji je na minder zvao Milosevica da sjede, kafenisu i divane 1993.
Ovo je poseban covjek, iako nije ljepotan, ima govornu manu, i uzeo je tu i tamo neku pjesmu i prepjevao kao što kažete. On je meni poseban, on je onaj duševni duh Sarajeva, on je ono sve što je Bosna. Dino samo naprijed vole te tvoji Bosanci i Hercegovci. Pusti hejtere.
Ne mogu vjerovati da ima ovoliko ljudi kojima se ova muzika svidja. Gledam a ne vjerujem.
Dino Roshi Merlin
Nije mi jasan sav taj hype oko Dine… osrednji izvođač sa govornom manom, poružan, sklon plagiranju tuđihbpjesama… stvarno ne znam.
Pa hajde ti ponovi što je i on pa da vidimo dokle ćeš dogurati. Najvjerojatnije nemaš ni govornu manu pa ćeš čak i bolje uspjeti.
Ne znas ti mnogo toga...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije niko do ne pobijedi na Zvezdama Granda! Salim se, naravno…samo tako majstore!
S*pak... znaju oni koji su bilo sta radili kod njega.
Jel podrzao Palestinu!? Ne. Isti taj Beograd je davno priznao Palestinu. A vidim pljuju čoveka sto je pevao i zaradio novac posteno. Ali Srbija je za 10 godina odmakla ispred Bosne za 30. Ova Arena prima vise gledalaca od stadiona u Sa.
balkanac2018 Naravno da je odmakla 10 godina,jer su ratom u Bosni unazadili Bosnu 30 godina.
Nemam snage pisati negativne komentare, niko nije kriv što ja ne volim umjetnikov opus, nije sve za svakoga, ne vole ni drugi muziku koju ja slušam,barem ne u ovom glasačkom broju kakav se ovdje spominje i postiže, glasači su stava da je kod mene mala izlaznost,teško razumljive poruke i konfuzna kakofonija prljavih metalika, oh život mi prođe pod naletom ćuskija.
Sarajevo sg Tvoj mozak ne dopire dalje od materijalističkih obmana i šekela i nisi svjestan koliko su te degenerisali isti ti cionisti za koje još radiš poganu propagandu! Braniš neodbranjivo!!!
Svugdje te vole, cijene, poštuju, samo te tvoji pljuju, kunu, tračaju etc. Jadan smo mi narod! Kapa do poda maestro ❤️
Zavist je bolest... I za 🇪🇭 je mogao minut odvojiti, da se pomole za nevine žrtve, svi bi ispoštovali, ali 💩 je 💩
Hadžijo može li se pjevati dok desetine djece u Palestini dnevno umire.
Svi su oko nas pjevali 92-95...jel treba sve da stane..
..a tebi bilo drago što su svi pjevali dok se kod nas umiralo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedino je OLIVER DRAGOJEVIC cist I bez krvi na rukama od zrtava protekle agresije ,on nikad nije ,,ZELIO,,niti je otišao tamo gdje se zlo rodilo
Davno je bilo jasno da su pjevaci I glumci ,današnja vip ličnosti nekadasnje dvorske lude ,unistile bivše drzavu,I napravili ovolike zrtve genocida I ostalih ratnih zlicina jer jedino oni danas slobodno pjevaju I hodaju svuda a jos su nenormalno bogati, brena sa snahom u Sareajevu,ovaj u BG ,otišao vucicu da pjeva ,,da te nije alija,,
Dino Merlin zabavlja glasače Vučića i pristase Dodika. Zabavlja one koji slave prolivenu krv palestinske djece. Sad Dino mozes i u urednistvu HB ili Poskoka pjevati. Allahova kazna doce kad tad.