Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu dosadniii
Pod ovim nebom ne postoji komičniji lik od Dine! Naročito kada obuće ona ,,čudna,, šarena odjelca u sedmoj deceniji života. Smiješan mi je i kada sa onom sijedom bradicom nabaci ,,pogled u dubine,, i počne da filozofira sa njegovim ,,šššššš i čččččččč,, baš se čudim da nikada u životu nije potražio pomoć pa makar i logopeda.
Prštiš od zlobe i ljubomore. Svoje životne frustracije i neostvarene ciljeve ublažavaš na ovaj način, baveći se čovjekom koji je svugdje veća zvijezda nego u svojoj čaršiji. Al nisi ti ta koja zabrinjava, najviše bole lajkovi na tvoju objavu, oni govore kakvo smo društvo generalno
dino najacisi
Sve što dotaknem Ja u tebe pretvorim
Dino Merlin čarobnjak sa mehkim čarobnim šćapom.
Ficfiric jedan plagijatorski, koga boli briga za njim
dino legendo samo tako
Puno sreće Dino i da nam još novih album izdaš. Čekamo te i u Tuzli..
Dibo
Oooo Dinooooooooooo
meni jedan cojek reko dab volio da zene imaju meme na ledjima ondab bilo super plesat sa njima
evo dine merlina https://d13yacurqjgara.cloudfront.net/users/285475/screenshots/2332606/wizard_clap.gif