Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dinar efendija u akciji...
Ima pare pa se moze svuda reklamirati. Jeste mi dosadio sa onom pjesmom na svakom poluvremenu SP u Brazilu...
E pa ovo je cudo sa vama bosanci!!! Ko ce koga ko svoj svoga… Nasli ste da kritikujete Dina Merlina za kojeg planeta zna, i da nije njega ne bi se ni za vas znalo. Covjek je ziva legenda koja hoda zemljom, i ne samo sto je neprevazidjeni pjevac, vec ga ja vidim kao filozofa. Da malo bosanci, volite bar svoje ako ne mozete tudje. Dino je NEBO iznad NEBA na muzickoj sceni!
Attention! If somebody sends you a message containing the text: FREE DOWNLOAD LINK FOR DINO MERLIN'S NEW ALBUM "HOTEL INTERNACIONAL", don't open it! It contains the download link to Dino Merlin's new album.
Kad bjeda dođe do para, nema ništa gore..
MA JA ZATO SI TI PAMETAN PA ĆEŠ OSTATI BIJEDA SVAKO ONAJ KO DOPUSTI DA MU SARAJEVO "KROJI KAPU" BOLJE MU JE DA SE ODMAH OBJESI, JER SARAJEVU MOŽEŠ VALJATI SAMO AKO SI MU POD NOGAMA
Bolje biti bijeda nego šupak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa što ti je trebala ona pjesma o židovki Edine Dervišhalidoviću??
DINO, RADI PO NAREĐENJU KAO I SVI OSTALI "S ONE STRANE KAMERE".... ALI MUZIKA NA TOJ PJESMI JE NEŠTO NAJGENIJALNIJE ŠTO SAM ČUO
Zbog glupaka kao što si ti.
pjesma Rane ti je bolja od ostalih, barem meni. Inace generalno propadas.
Dino, nisi ni ti vise kao sto si prije bio...
NIJE, SAD JE PUNO ZRELIJI MUZIČAR, PJESME NOSE JAČE PORUKE NEGO PRIJE JBG NE MOŽE NA SVAKOM ALBUMU BITI NOVA "ZULEJHA" :)
Kako god, ja volim vise onu njegovu staru romantiku ;)) Mozda je zreliji muzicar, i sve to, ali fali "ono" nesto kod ovih novijih..
da da, pjevač za sva poluvremena :D
sve sto ima pokrao je, sandzacka posla
POČINJE PREDIZBORNA TURNEJA, TREBA DA LOBIRA ZA BAKIRA.
Hvala Bogu! Pa nece valjda za Zlaju?!
na ovom albumu mu svaka pjesma vrh !!!
jeste... vrh sranja...
dobro onda slusaj dj shone,sha,cvija i ostale maloumnike -.-
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fantastičan album. Najbolje su pjesme: Hotel Nacional, Undo, Sve dok te bude imalo, Školjka I Moja mala Židovko
Narcisoidni škrtac ... ostao mi dužan novac za dva koncerta
Čovjek je ljudina, gigant! Uspješan, Bošnjak, musliman koji hvala Bogu praktikuje vjeru. U ramazanu je, onoliko koliko su mu to dozvoljavale mogućnosti, dolazio i slušao mukabelu(ramazansko učenje Kur'ana kada se dnevno u džamiji prouči po dvadeset stranica Kur'ana). Svaka čast i samo naprijed!!
i pisao pjesme za Cecu... ne zaboravi! Kod mene ga nemoze oprat' ni da se useli u dzamiju...
Nekad i sad nije isto! Vremena se mijenjaju a tako i ljudi! A ti živ i zdrav bio! Lijep vokabular imaš, onako baš si odgojen...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dino je car...ali zadnji album mu je najgori sto je ikada napravio.. Po meni je bolje da ga nije izbacio,jer dosadasnja njegova ocjena za sve pjesme i albume koja je bila cista desetka je sa ovim albumom srusena .. Ipak,i dalje je kralj kome ostali nisu ni do clanaka i dok on plovi jahtom po bosanskim muzickim vodama svi ostali se guraju u camcu za spasavanje..
Isključi internet, razbij kompjuter i idi u kakvu planinu!
Naš najveći filozof, patriota iz Berlina, budući reis....
Dino jest skutor teski i hebo bi se za dinar, al opet bolje i to neg biti cetnik kao ti...I fasista....
Pogresno si me razumio jedan od mnogih, poserem ja Dinu, njegovu produhovljenost i pronalazak vjere, al poserem i tebe koji voli vise cetnike....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)