Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH legenda kog ce biti vrlo tesko dostici a pogotovu u danasnjem vaktu.
Daleko od toga da mu treba osporavati muzicke i soubiz. kvalitete, ali dojadio je sa istom supljom, u kojem god gradu treba odrzati koncert, pocinje prica o nevidljivim nitima i fluidima izmedju njega i tog grada, prica kako se psihicki urusio jer nije u tom gradu bio jako dugo i sl....a btw i stipsa je, novcanik k'o oskoruša skvčen
@pipo4ever1 zato Dino u Begradu dva puta zaredom napuni Arenu .
Merlin je ziva legenda, uspomena mnogih generacija na mladost, ljubav i najbolje derneke. Sto stariji sve veci showman (neki to prepoznaju kao komercijalizaciju, pa sta ako je kvalitetno)... covjek sve vise lici, sve vise postaje pravi Merlin. Volim ga bez obzira na sve, a zli jezici nek se preispitaju sta slusaju ako njega ne?
OK, pjevaj. A onima sto te mrze, pardon sto ti zavide, e jebga.
otvoriće koncert svojim ratnim hitom "da te nije Alija"
U pravi cas. Bice to jos jedan spe'takl. ⛵
E bas mi je ova vijest trebala o ovom šu*ku -.-'