Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvini Evropo, al mi većeg pederčine nemamo! Što ga ba niste pustili?
nek im je ona Konchita bolja :(
Ponosan ti je i babo garant parazitu zoharski.Jel to od "svojih"para sto muzes mjesecno ko kurcev umjetnik odmaras u Stokholmu majku vam nezajazljivu,ratnoprofitersku dokle vise...
Cvijeće zla :) Pa bolan, probali, izgubili, pakujte se. Nevjerovatan umjetnik. Slijedi svoj cilj.
Fudo u usponu
jest jest zovu te iz argentinskih pampasa kazu treba neko da im zavija i uvija kad oblaci nahrupe da se alarmiraju protivgradni topovi
zovu vas i iz poljoprivredne zadruge...pitaju koju zicu odabrati za zasade ove godine
zovu ih a oni se javljaju k'o ona maca "biteeeeešuuuun" hahahaha
aha zovu vas...eno iz trgosirovine su vrlo uporni da spuste sape na tu zicu sa nastupa
Mene su graske znoja probijale, kad izadjose na binu. Rek'o, evo pobise se...Zicana ograda, koznjaci, kaubojke, crni mantili,... kuze se... Kontam namjesteno - veceras pada glava. Kad, srecom, nista. Pobijedismo. S hajrom.
Pa sto samo prihvatiste nastup u Prknovcicima, pored tolikih ponuda?
Deena mi i imana niste normalni
Nisam dugo dislajkovanog komentara imo,ali sad ću: Fuad Backović pravi Musliman Mumin.
TORBICOM IH FUADE !!!!
Neka vi imate ponude sa svih strana, ozivili ste svoje mrtve karijere, a nas ste uskratili ja jos jedno takmicenje. *ebala vas ona glupa ograda!
http://bestpayingptcsites4.blogspot.com/
On želi ponovo na eurosong..........nema nama napretka još 100 godina....
Kao što je već rečeno, nisu oni Bosnu i Hercegovinu promovisali nego sebe... Od momenta kad su "sami finansirali i trazili sami sponzora", sve je bilo jasno.