Muzika
463

Deen i ekipa u Štokholmu: Zovu nas apsolutno svuda, imamo ponude iz deset država za koncerte i nastupe

Piše: Er. M.
Članovi bh. predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu se i dalje nalaze u Štokholmu, gdje odmaraju od nastupa, a u Sarajevo se vraćaju u nedjelju.

Jedan od predstavnika bh. delegacije na ovogodišnjem Eurosongu Fuad Backović Deen dao je intervju za eurovizijski blog Wiwi, kazavši kako nije razočaran time što se Bosna i Hercegovina nije plasirala u finale takmičenja za najbolju pjesmu Evrope.

"Nismo prošli do finala, ali smo imali tako dobru zabavu poslije kao da smo pobijedili na Eurosongu", kazao je Deen.

Na pitanje kako se desilo da BiH ne prođe u finale, Deen je odgovorio da je riječ o Eurosongu i da se to može desiti bilo kome. On nije isključio mogućnost ponovne saradnje sa Dalal, Jalom i Anom Rucner pri tome ističući kako oni svi imaju svoje solo karijere i kako se svi zajedno privatno druže.

"Mislim da smo imali dobru pjesmu i nastup. Volio bih ponovo nastupiti na Eurosongu, volim sve ljude i uvijek je lijepo bit ovdje s vama", rekao je Deen u izjavi za Wiwi, eurovizijski blog.

Pjevač se oglasio i na svom Facebook profilu gdje je napisao da još uvijek nije svjestan da je vlasnik Eurosong evergreena koji ni nakon dvanaest godina nije mrtav.

"Tako isto se dešava i sa pjesmom 'Ljubav je'. Zovu nas apsolutno svuda. Već sad imamo ponude iz deset država za koncerte i nastupe. Zaista sam ponosan svim svojim bićem. Predivan je osjećaj bio popeti se opet na ESC scenu i poslati univerzalnu poruku ljubavi i praštanja", napisao je Deen.