Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
torbicom ih fuade natjeraj da ucestvuju:-)
Fudo komentarise Edu, oplak'o sam https://www.youtube.com/watch?v=RHgZDpoC-Jc
i ja sam oplakala:-)mati moja mila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve bih ja njih torbicom dragi fuade, sve...
"On je izrazio žaljenje što je učestvovanje BiH u izboru za pjesmu Evrope u protekle dvije godine." 🙈ono, samo ste zaboravili dovrsiti recenicu, nista strasno
Idi ti Fudo ,molimo te ! P.S. vratit se i ne moraš !
ovo je muzika http://www.youtube.com/watch?v=3Q3j-i7GLr0
fudo, ti si nas predstavnik ! gledajuci sta se trazi tamo, ti ces nam donijeti eurosong u bih iduce godine !
Fudu za presjednika!!!!!!!!!
Zao mi je ovog Fuada nekad fin momak bio pjevo u 7 up. Neznam sta mu bi napuha usne poce se go slikavati ,na kraju glavu iztetoviro. Ima li ko da ga upozori od iskrenih prijatelja da ne valja sta radi..
Hana Hadziavdagic? 🙈 da se medjusobno upozore?
kažu iz dubioze išli bi oni al ne mogu od smijeha, mrs pedercicu
nisu debili ko ti pickice jedna
Sta zna ovaj netalentovani pedercic sa piskutavim glasicem o evroviziji.....jednom ga je njegov otac preko svojih veza I vezica progurao da ucestvuje tamo gdje je vrckajuci guzicama pjevao jedan gej-pjesmuljak u zanru 70-tih godina proslog vijeka ...I dosta nam ga vise zanavjek !
eto deen misli eto poserem mu se u misao pedersku
Evo dozvoljeni kometari, sad ne morate po drugim clancima pisati da je peder!!!