Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo upravo dolazim sa ovog gala koncerta i zaista su izvodzaci svjetskog kalibra.Ne moze se niko izdvojiti posebno jer su svi bili sjajni.Jedina mala zamjerka je ozvucenje koje je moglo biti kvalitetnije.Ali atmosfera koju su napravili ,kada u jednom trenutku i publika pjeva zajedno sa izvodzacima najvece hitove osamdesetih je nezaboravna.Cestitam , svaka cast!
Prelijepa vremena bila,super da nas podsjete ovako dobrim stvarima.
Interesi nas stanovnika Bosne: (1) Da budemo unutar NATO (2) Ivesticije prioritetno vezane uz NATO, (3) čuvanje osnovice Evrope (London, Pariz, Berlin), (4) da imamo sporazum sa Rusijom o međusobnom nenapadanju na neodređeno vrijeme, (5) jače povezivanje sa Briselom i Washingtonom.