Uoči koncerta Lenny Kravitza
0
Danas stiže oprema za binu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo za Bl Monte Carlo? Hahahaha! Mi smo prestali biti Monte Carlo cak i za Etiopiju zbog sandzacke bagre koja se nakotila u ovom \"gradu\"
haj ne kakite...\"bjelo\" dugme..bem vam selo primitivno za bl seher je ostao i ostace monte carlo cisto and pepo moje sarajevo (etnicki naravski :D)
U pravu si 100%. Tesko je zamisliti stvar koja Sarajevu moze povratiti urbani karakter.
Sarajevu ne da ne treba Lenny, nego Sarajevo nije grad za Lennyja. I nije slučajno da se u Sarajevu ne organizuju koncerti. Sjetimo se Iggyja. Znači, nema Sarajevo publiku za Lennyja. Seka, Šaban, Koke i ostatak ekipe ovdje su dobrodošli. Sarajevo urbano? Da, ali 1984 godine, a onda je došlo Bjelo Dugme, rat, sranja...
Kako nema kvalitetnih zbivanja u Sarajevu?! A Stikla party u Haciendi?! To je tebi nista?
od 1988. do 2002. 4 godine? nisam znala dosad :D
Sarajevu ne treba Kravitz da bi bilo \'\'urbano\'\'.
sramota je da u sarajajevu nekadasnjem yugoslovenskom hollywoodu gdje su rodene sve yu rock zvijezde hara turbo folk da dino merlin ne odrzi koncert na kosevu nebi bilo nikakog zbivanja u tom gradu deograd budva svi u naokolo hrvatscka uvjek dovode po neku poznatu zvijezdu albanija i bosna nikoga cak i banjaluka trudi se da prestigne sarajevo a sto se tice hrane za neke humanitarne organizacije kolko vidim sarajevo ne dovodi nikog spektakularnog ne trosi pare na koncerte a opet cio grad preplavila bjeda
sramota, 100000KM a tamo im zatvaraju sigurne kuce zato sto nema para za hranu zrtava nasilja