Uoči koncerta Lenny Kravitza
0

Danas stiže oprema za binu

SRNA
Foto: AP
Foto: AP
Oprema za binu za koncert Lenny Kravitza stiže danas na banjalučki Gradski stadion i odmah će početi njena montaža, potvrdio je Srni direktor agencije "Front stage" Siniša Tomić.

Tomić je rekao da će dan prije koncerta, 22. jula na banjalučki stadion stići i producentski tim Lenny Kravitza zadužen za svjetlo i zvuk.

"Prolongiranje prvobitnog termina nije nas omelo, već  vrijeme do novog datuma koristimo da organizaciju dovedemo do perfekcije. Na fanovima je samo da donesu dobro raspoloženje i da uživaju u svirci, a za sve ostalo pobrinuće se naši sponzori i mi", kaže Tomić. 

Karte za koncert koji će biti održan 23. jula na Gradskom stadionu u Banjaluci  mogu se kupiti u Turističkoj organizaciji grada, agencijama "MG travel" i "Sebastian", Hard Rock Caffe-u, gradskom stadionu i Sportskoj dvorani "Borik", te posredstvom internet stranice <a class="text-magazin hover:underline" href="http://www.kupikartu.ba">www.kupikartu.ba</a>.

Fanovi iz Sarajeva, osim posredstvom interneta, ulaznice mogu da kupe i u Ulici Ferhadija i ispred Sportskog centra Skenderija. 

Cijena ulaznica za teren koštaju 30 KM, istočnu i zapadnu tribinu od 40 KM i 60 KM, dok VIP ulaznice koštaju 100 KM.

Koncert američkog rok pjevača Lanny Kravitza u Banjaluci trebalo je da bude održan 9. juna, ali je odgođen zbog bolesti pjevača.
Kravitz je do sada snimio sedam studijskih albuma, a procenjuje se da je prodao više od dvadeset miliona nosača zvuka.

Tokom karijere osvajao je mnogobrojne muzičke nagrade, a Gremijevo priznanje za najboljeg muškog izvođača dobijao je četiri godine zaredom, od 1988. do 2002. godine. 

Osim što je tekstopisac i izvođač, Kravitz je i aranžer i producent, a svira gitaru, bas, bubnjeve, klavijature i perkusije. 

Organizator koncerta je Agencija "Front stage", a održavanje koncerta su podržale Vlada RS sa 100.000 KM i grad Banjaluka sa  50.000 KM.