Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin Forto, ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Samir Avdić, predsjednik Povjerenstva Turističke zajednice Kenan Magoda, Srđan Mandić, jeko ovaj pijun Elis Hrkalović,te Ahmed Švrakić, Sta dodat na ovo, odo povratit jos koji put joj sto mi zgadiste elktronsku muziku joj forto, mandicu , a onaj pakasau tanovic, joj cuj titule predjednik povjerenistava turisticke zajednice e moj Magaoda e moj Magoda i ti magare pravo.
Hvala Bogu pa Bonjaski i all night longeri nisu jedini. Taman se covjek ponada da ce konacno napraviti nesto kad Ahmed Svrakic drzi govor. Pa iskreno After Affair i jeste nivo Hayat Production.
I liipu ovog kad vidim moram povratit, sve ove kretene nacelnike i politicare ministre sto se guraju ovde, sad su vam ok partije m... Vam ,joj da Hoce onaj Vecna iz Stangerthingsa kako otvorit portal ovde da ih preispita
A Srki, Forto i Avdic sa Svrakicem garden of dreams konferenciji, joj zemljo otvori se i progutaj ih sve zajedno, povrtio sam danas kad sam vidio zgadili su mi sve ove izvodjace i Dj-eve koji ce nastupiti gasim profil i brisem se iz ove drzave okruzen a onaj tanovic jos gori fuj, pakujte se ljudi i bjezite odavde
Bravo Rena!
Jel te bo rena ili ti njega
Ko je Rena? Neki shemale?