Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dražen Ričl Zijo jedini pjevac Crvene jabuke.Sve ostalo talasika
NAPIŠITE CIJENU ULAZNICE I REZERVACIJE! PA TO JE NAJBITNIJE! NE ZNAM ŠTO SE TO NIKADA NE OBJAVLJUJE!
KONCERT OTKAZAN!
Hoce li biti koncerta zbog vremenskih uslova? Zna li neko mozda? Hvala.
.Ebes ovu jabuku danas. Nema jabuke bez Zlaje i Dražena...
Nestalo para pa hajmo malo u Sarajevo izmusti jos... e Boze sacuvaj!
Prva obavijest: otvara se klub u čast Džoniju! Druga obavijest: Crvena Jabuka u Coloseumu :DDD Pa sve bolje od boljeg :D Šta će iduće biti :D Ako ovako nastave, ja ću srčani dobit\' :D Al\' stvarno su legendarni, svaku pjemu napamet znam! Samo su me malo razočarali s onim duetom, al\' dobro... šta je tu je :)
@postar Crvena jabuka ima samo jedan album a koji je zna se dobro.
Znaci grmiiii http://www.youtube.com/watch?v=IKbFLXWrhus To kraljevi!
Hoce li biti gost i Indira Radic, s obzirom da imaju duet sad?! Fuj!!!
Moze,ko je kriv Zlaji sto se nije vratio u Jabuku nego zivi preko bare.Sta je Žera trebao zbog Zlaje prestati pjevati i svirati.Covjek je umjetnik,... i jabuka je uvijek bila i njegova grupa,tu je otpocetka bio tu,svirao klavijature.Nazalost nesreca se desila i zamijenio je Ziju na mjestu vokala jer je poslije Zije najbolje pjevao od njih tada u grupi. I danas je profesor za ove novopecene \"pjevace\" i \"zvijezde\".
... Zlatko Arslanagić - Zlaja - čovjek koji je napisao sve stare pjesme Crvene Jabuke...valjda vecinu pjesama,dok je Dražen bio živ pisali su zajedno a jedna od najljepsih ex yu balada upravo je djelo Dražena Ričla ZIJE \"Tugo,nesreco\".Jedan od najvecih nasih muzicara,legenda za sva vremena!
ulaznice su po cijeni od 10 KM, a rezervacija 40KM
LEGENDEE :)
hoce li i Indira doci s njima
zera dismrrrrrrrrrrrrrr, bljak, fuj, pljuc