Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidimo se ceveras
Dobri su, skoro ko Linkin Park, stari Kid Rock il Limp Bizkit
W.A.R. :)
E massive stuff, neka se radi, drago mi je da se ide ... gledao sam dečke kad su bili predgrupa grupi Defence i Eyesburnu u Sa. prije par godina.
Mozda treba dodati da je ovo sve u organizaciji www.malosutra.org, DomMladih Tuzla i Klub Palma! Pozdrav! Pa se vidimo!
aaaa..vidi Ensara!:) cool..možda se i skokne do Tuzle 02. oktobra;) puno sreće dečki!:)
samo naprijed
možda se almir_k nije fino izrazio. možda je mislio na alternativni rock-rap. Tu baš i nemaju premca. Dok za ostale žanrove je već neka druga priča.
Fakat nemaju albuma?? Šteta prava. Dobre su im stvarke na myspaceu.
Podržavam mlade bandove, samo neka sviraju ali da su oni najjači band u BiH to baš i ne vjerujem, s obzirom na to da mnogi prvi put cuju za njih a nemaju ni album snimljen.
Broken rulz:)
Dolazim 100% Corbansick je ekstra, mada je i HIV pravo dobar bend. Ma neće faliti ništa tu noć..
GO CORBANSICK GOOOOOO:)
Najači bend u BiH definitivno. Čuo sam da nisu dugo svirali. Ja zadnji put bio u Boku. Legendarno bilo. Kaže mi jaran da su sad armirani beton, nešto poput rage-a. Sad moram čekati da dođu u Sarajevu pa da ih ponovo čujem:)
Čula sam ja za njih. Ma prejaki su tita mi!!