Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i iskreno receno nas Srbe boli kurcina sto Joksimovic pjeva carobnjakom Merlinom, iako su prije vise od 600 godina neki tamo divljaci sa istoka osvajali nasu i vasu zemlju, poturcili vam pradjedove koji se u to vrijeme nisu zvali Ahmet i Efendija, Fikreta, nego Jovan, Josip, Stevan, picke jedne. Mrs na spavanje.
sta je picke? sta ste nadrkani toliko? pjeva covjek sa joksimovicem i??? pjevo je i sa banfickom i sa badrickom, pa koga boli kurac sto su vas hrvati klali po hercegovini, mamu vam jebem onu moronsku. Debilcine, pola stanovnistva vam je srpsko, ne zelite duet, a zelite zajednicku drzavu???!!!! Ovo je dokaz inteligencije prema umjetnicima, mlade pseudo bosanskohercegovacke raje? Covjek je uradio album koji se nalazi malo iznad prosjeka, i ok je a vi se poklopite mamlazi.
dajte ljudi.... o cemu pricate.... sta je to dino uradio za bosnu... ok. jest pjevo na euroviziji... pobjego, obogatio se... vratio se... jos se vise obogatio i jos uvijek se obogacuje... majke vam... jel ista izgradio od svojih para za narod... jel ikome dao poso... molim vas... mlati pare nasirotinji.. aferim hadzija
ma dino _ NAPUSI SE KURCA
Meni omot podsjeca na GOVNO
Album ''burek'' 10 od 10!!...dobre su sve pjesme!!!!!... woho!...Go Go dino!
Poslusao sam "pjesmu" Burek i mogu samo reci da je jedno obicno sranje.Vrijedniji je i najjeftiniji burek od ovog smeca.Mozes ti Dino i bolje.Imao si lijepih hitova.
Crk'o Onaj Koji Dinu Dira Nana Ga Po Miljacki Kukom Trazila U Cevapu Ga Prepoznala GO DINOOOOOO!
"Burek" pjesma je haos, pravo mocna stvar, stavio je sve bosanskohercegovacko u nju, poslusajte intervju sa covjekom pa onda mlatarajte ovdje po netu. On je prvi muzicara sa prostora ex.yu ili tacnije iz nase Bosne i Hercegovine ciji ce album objaviti SONY. Vi blejite a mi sto smo trenutno vani smo ponosni da imamo nekog ko na taj nacin protagonise BIH.
a vidi me sad, vidi me sad...
Pino Ferlin prepariro dlake sa konjevog repa sad mu glava lepa!
jebalo majku ovo samo kod nas ima. premijera spota u dnevniku. jebo mater!
E pa fino naseg BONA VOX-a, Senad na hayatu ugosti. U po' dnevnika BUREK:) Bas onako exkluzivno... A prije toga ironicni osvrt na SEVE DVD--popljuva je Senad ko s pjesmom. A do jucer, im je seve lezala u studiju hayata, ispirala mozak sa tra-la-la pjesmicama, ovim nasim pitarima iz bosne, vrtili sve njene pjesmice. A sada on osudjuje njen skandal, a isti bi je senad odveo u svoju kabinu:( neki jebac sa onim repicima na glavusi! Jeste li raja skonali da nam Dino svetski putnik-umjetnik, malo pricao na cudnom akcentu..kao ovi sto nam dolaze iz dijaspore, valjda zaboravio nas jezik??? A pjesma i spot su totalno OUT Njemu svaka cast na ulozenom trudu, al ovaj njegov brand je totalni promasaj!
DOBRO DOSLI U TURSKU !!!
Hahahaha Titova mlaa svaka ti cast na komentaru :). I moj dedo rahmetli bi ovo prokomentirao na sebi svojstven nacin.Citat"zivjeo drug TITO,partija i politicka radna akcija"zavrsen citat.I jos nesto sto uvjek moram naglasiti moj dedo nije bio komunista :).