Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se zapitam, kako mi klasične bošnje nemamo taj feeling za nešto što je dobro? Svaka čast organizatoru na kvalitetu i pravom odabiru. Primitivci će i dalje da organizuju i idu na nitro folk!
A u Njemackoj Chemical Brothers, Sting, neradni dan sutra, trinaesta plata i 15 slobodnih dana za Bozic. Neprocjenjivo.
Vrhunskimkoncert. Bolji nego u Sibeniku proslo ljeto. Svaka cast Jahorina
Normalno da nema balavurdije, ne znaju oni ništa o dobroj muzici, bio je sve sam fin gradski svijet, doživljaj bez greške, super je bilo...tako malo napuniš baterije....
Za pojedine koji su temu skrenuli u pogrešnom pravcu a Klix mi briše kad repliciram im. Deep Purple je organizovala agencija Lupa Promotion iz Zagreba, kakva SDA - zbog SDA morali smo ih gledati uz bezalkoholnu pivu u Zetri. A gledali bi ovde svi opet U2 i D. Purple ali opet za 20 KM, šipak nema više guzovače jbg.
Mogu vam reći da mi je sad žao kad sam vidio snimak. Nisam očekivao ovakav nivo muziciranja, zvuka, mada je na zapadu tako velika konkurencija da se ništa ne prepušta slučaju. I ja sam kao i mnogi pomislio je on bivši, mada s ovim načinom pjevanja on može gurati dok god može disati. A to da su nam političari seljaci, zajedno sa svojim glasačima, ne treba više ni spominjati. Od kada su izglasali Aliju, Radovana i Kljusića.
@Partyisover Party id over...šteta što nisi bio...ovaj događaj je za pamćenje...Ferry je rock legenda, to se zna...nema kod njih zajebancije, posao se odradi krajnje profesionalno
Tanak Brajan. Raja samo stajala razočarano
Svaka cast za organizaciju koncerta, bio je bolji od sibenskog I beogradskog.
Osjeca se zavist iz donjeg entiteta
BTW, Cukić je nastupio poslije Ferida (ispade Bryan predgrupa Dejanu), a zvuk je povremeno bio deformisan i distorzičan. Organizacija je bila baš "šumska"... => Never more @ Yahorina!
@Maxxximilian zavist je bolest, lijeci se mlad si
Super!!!
Vlasnici OC Jahorina su iz Srbije koji su 2017. privatizovali centar sa ukupnim gubitkom od 21 milion maraka!
Legendarni? Zna li iko ijednu njegovu pjesmu a da prije toga ne ode na google?
...ja ne pamtim kada je neko bitan od rata dosao u Sarajevo. Svi oni gnomovi i minioni koje je CIA 90-tih slala sto eto nesto vole Sarajevo, ni jedan se nikada vise nije vratio,..osim onih koji bi napisali ko kakvu laz "o stradanju bosnjaka" pa dosli da ih olese za lovu i posle zbrisali. sarajevo PO PRAVILo svi obilaze u sirokom luku
Naravno,..pa nece valjda u Sarajevu??!!....kad je Jahorina u Republici Srpskoj veca metropoala i mondensko mjesto nego je danas Sarajevo
Možda griješim sve izgleda super, ali istovremeno nekako jadno ispod ovog šatora poput svadbe. Nije ni zvuk na klix-u zadovoljavajući, valjda je bolje bilo ispod šatora! Zavidim i žalim što nisam došao.