Počasni građanin
794
Bruce Dickinson dolazi u Sarajevo
Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jedna od najboljih promocija za nas grad i drzavu. Samo naprije!
Na danasnji dan 1914.g. rodjen je rahmetli Mustafa Busuladzic, jedan od najvecih Bosnjackih intelektualaca 20og stoljeca. U svojih 30 godina, koliko je imao kada su ga crveni fasisti ubili, izrastao je u jednog od Bosnjackih lidera svog doba. U svojim knjigama (a bilo ih je preko 30) je pisao protiv fasizma i komunizma. Fasisti(komunisti) su ga ubili zbog knjige "Muslimani u Rusiji". Braco Bosnjaci ne dozvolimo da nas ikada iko vise proglasi fasistima da bi nas mogao ubiti.
Ali radi ovaj Skaka nemam rijeci. Ubjedljivo najjaci gradonavelnik kojeg smo imali!
ne volim SDA al Skaka radi što jest jest. Samo još da odgovori gdje su pare za EYOF otišle
@centarsvijeta1 AAHAHAHAHHAAH Nema riječi a ima stopedeset komentara o Skaki. Nije čudo što nemaš riječi botino prodana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
legenda covjek svaka cast👏👏👏
true hero!up the irons!!!
Sta reci za legendu,svaka cast Skaka
trebali su mu roditelji dat ime DIck, zamisli Dick Dickinson :D
@nemampojma Trebali su mu dati ime Put, da bude Put Dick in son
Ka'e Skaka :WELLCOME BONO
Dobro nam došao kapetane duge plovidbe reče Skakavac
Kaže Skaka da nije veliki fan Guns and Roses, ali da ih izuzetno cijeni
@entropist odlično
A KONCERT?! H O Ć E M O K O N C E R T 🤘🤘🤘🤘🤘🤘
Jos kad bi rodjene “sarajlije” malo pocistile Sarajevo... Da covjek dodje u cisto
samo naprijed Skaka, uradio je vise za ovaj grad nego i jedan njegov prethodnik, a narod nek mlati price u prazno on je dokazao djelima
Dobrodosao iskreni prijatelju Sarajeva. Hvala Skaki na pozivu a tebi sto si se odazvao!
Koliko je Skaka vazan vidimo po ovakvim stvarima i projektima koje realizuje. Samo naprijed!
Ovog čovjeka volim kao rođenog brata svog. Neponovljiva mašina od krvi i mesa. Jedan, jedini i Neponovljivi Brucika. Živio ti meni legendo hiljadu godina, zbog takvih ljudi planeta je ljepše mjesto za život. Dolazim akobogda u Sarajevo da te vidim pa tamam kad bi pješke došao.
Po prvi put mogu da kazem da je stranka nebitna ako neko zna svoj posao! Svaka cast Skaka, neprevazidjen si
Dok nas gradonacelnik dovodi svjetske zvijezde u nas grad, premijer u pokusaju Forto i “pametni” predsjedavajuci Konakovic samo pametuju a pameti nemaju! Nista konkretno od njih nismo dobili!! Zato Skaka samo ti svoj posao i naprijed velikim koracima.