Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Bozo
Ko da je potomak izfeminiziranog Bigfoota.
...i cmara koji je kao cijev stotka ;)
Najbolji i najpoznatiji izvođač bosanske sevdalinke je - Srbin derpe. Neprocjenjivo :-D
N A K A Z A ! ! !
Vrećo ima svoju publiku i ljude koji ga vole! E sad, to što ga neki mrze zbog nekih drugih razloga njemu ne igra nikakvu ulogu. Na kraju krajeva, njegov glas i stas su njegov izvor egzistencije! Kome se ne sviđa neka ga ne sluša i ne gleda!
samo nek je nenormalno....pa kako god... gledam sada ove nove serije...sve samo pederluk...ne možeš više vidjeti da se poljube muško i žensko, već izričito pederluk...kao to je normala....
ja mislim da si ti ljubomoran sto je bozo vreco postigao toliko u zivotu, sto ti ne bi mogao ni za 200 godina jos sa takvim razmisljanjem. dok je tebi domet neum (mozda ne i to), bozo vreco putuje po cijelom svijetu, ali bukvalno, i siri ljubav i mir. dok se ti ubijas sa mrznjom i ispijanjima kafa po mahalama, bozo vreco se duhovno bogati sa upoznavanjem novih kultura i ljudi.
ma nije jarane, postigao sam ja nešto što Božo neće nikada, a to je imati normalnu porodicu, sa djecom što trče okolo....Božo to ne može... Što se tiče dometa, ove godine nisam nigdje išao, mala djeca...nemožeš mrdnuti, bolje ti je biti kod kuće ali ako si i ti gay onda ni ti ne možeš skontati šta je porodica i djeca.... Sve to što si ti napričao za Božu postigao je i obični radnik u afganistanu koji radi u kuhinji...putuje,upoznavaju nove kulture, šire ljubav...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Božo zakone, samo oštro po krkanima
Fuj