Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepo otpjevana pjesma, sve najbolje mu želim.
sve je lijepo al ne moze dic glasa,sta je ovo u pm...ne moze ono kao SABAN kad kaze AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa pa to A slovo traje 1 minutu :)
HAHAHHAHAAHAHHA ŠABAN JE ŠABAN :D
Haris "on fire"...
Palac gore, bra'o lima! Ubiše naši pjevači po inostranstvu.
Šteta što je Eurovizija prerasla u cirkus, mali je baš potencijal...
Momak nije bosanac, vec holandjanin ciji su roditelji, eto, porijeklom iz Bosne, vjerovatno davno uzeli holandsko drzavlljanstvo. On pravo dobro pjeva, ali zvati ga bosancom nema smisla. Nema smisla zvati bosancima ljude rodjene vani, koji znaju pet rijeci bosanskog, a ciji su roditelji u doba kad su drugi ginuli, podigli guzu i otisli gdje im je bolje. Za mene su svi oni stranci.
Jesi li se ti zapitao da su tvoji roditelji imali prilike otici iz zemlje, da li bi to ucinili....isto kao kada bi te neko superiorniji napao na ulici ti bi ponosit ostao da te premlati na ulici......
svaka cast momku - ima stas ima glas a jos uz sve to je i bosanac ... sve najbolje :) a vi koji ga hejtate - kad vas cujemo da ovako otpjevate onda ce to bit opravdano
izvredba uopće nije zahtjevna, to su 3 tona, ako se da primijetiti-.-''
Mislite Bosnjak ?
Bosanac od kojeg Bosna nece imati nikakvoe koristi, kakav Bosanac nek dodje pa nek ovdje pijeva a ne dole.
*pjeva
Pape, zovi momka !!!
Sto nas ima Masallahhhh..
Mogo bi komotno i na "Vaš šlager sezone". :) Hem ko upisan, hem lijepo pijeva. Bravo Bošnjo!
Ma bravo Harise.
Momak ne samo da odlično pjeva, nego je još i Bosanac :)
Molim vas pogledajte ostale izvedbe pjesama ova mu je moze se rec najlosija jer on pjeva vecinom sentise i svira gitaru.Na stranici x factory rtl 4 mozete vidjeti ostale njegove izvedbe sa gitarom.
Haris je sladak kao med, pjesmica odlicna...sa srecom :)
ZASTI SVE STO JE VAN DRZAVA GRANICE NASE IMA USPIJEH,NA HAYATU NE BI PROSAO JER BI MU NASLI NEKU MANU
azra bi osvojila x-factor HAHAAHH
Slazem se...1. bi ga ismijali zato sto pjeva pjesmu od zene, a onda jer ne pjeva neku cajku.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Steta sto ovakvi talenti nisu u BiH, pa da malo poprave ovu nasu muzicku scenu (cast izuzecima) , ali i da jesu, propali bi, kao sto kod nas sve propada. Sve najbolje u daljem radu Harise :)