Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaista bi se nacelnici i vlasti trebali brinuti za bolje stanje u ovoj drzavi, ali ne na nacin da otkazu koncrt legendarne dubioze, vec na nacin da malo poslusaju njihobve pjesme(jer su realne i govore pravo stanje u nasoj drzvi-bez cenzure) i razmisle kao to stanje promijeniti..........
..e što se događa kad mrtvi fazani lete iznad naših glava kad mrtvi fazani lete a nijedan ne pada..
stvarno sramota.....ne znam sta da kazem.....uostalom ne znam sta se brine nacelnik, svaka cast dubiozi, al\' nase ljude ne probudi ne znam ko?
sta ti pises oko nwa? pa kako ces poredit te dvije grupe? nwa je najopasnija grupa ikad i njihov akcenat je bio bas ono gangsterski i imali su svoju furku i ogromnu armiju poklonitelja njihove muzike kao i dan danas sto imaju. Nemoj ni dubiozu blatit ipak su napravili iskorak nekakav u ovom opstem seljakluku.! Nwa i dan danas slusam i ovaj danasnji rap je maciji kasalj za ono o cemu su oni rap-alli prije 20 godina. \"Straight outta Compton,crazy mothafucka name ice cube, from the gang called niggaz with attitude...\"
ma mora da su se ljudi pronasli u pjesmama... na festivalu pa... su uradili sta su uradili, uglavnom na sramotu odboru i ostalim... a festival u gorazdu je obicni Teferic...
U Mostaru je koncert bio za pamćenje. (: Šperpločo,ne pričaj gluposti. A što se tiče načelnika.. narod će opet izabrati isu gamad,i sv ovo je postalo jedan veliki začarani krug. Šuti i trpi.
sram bilo nekih koji su komentarisali ovu temu oko dubioze zar je bitno ko je koje vjere primitici.pa svi smo bosanci a ocito da gradon gorazda ne voli bih kad otkazuje koncert dubioze koja svojim pjesmama ukazuje u kakvom drustvu zivimo.beznadje lopovluk jednoumlje(grad gorazda),a nek dodju hamse iz srbije gradonacelnik ne bi bio protiv njih a poruke pjesama su da uzmes kesu i povratis.
ja mozes misliti kakvu bi revoluciju izazvao nastup dubioze u gorazdu?!?! nacelnik je smijesan jer ih uzima za ozbiljnu prijetnju.. oni su krajnje benigna pojava, cak pronacionalisticka, sto prodaju pod patriotizam, a ipak su neuticajni. dio benda je kao gluho doba cak poceo karijeru pjevajuci \"ja sam emina, ne mogu bez dzamije\" sjecate se toga? sad prave frku oko gorazda kao da su im otkazali nastup na lollapaloozi a ne na nekom provincijalnom festivalu?! al eto, daj sta das da se iskoristi za promociju. kao sto su koristili i srebrenicu (pustajuci snimke natase kandic na exitu, koja prica o zlocinima) ili snimivsi spot za dostase, naravno da bi promovirali sebe a ne pokrenuli proteste... presmijesni likovi koji masu rukama pred skupstinom.. nisu zanimljivi ni muzicki ni konceptualno i ne vidim zasto bi im se pridavala paznja... kada je NWA izdao LP Straight Outta Compton policijska kola su gorila danima u predgrađima, nastali su totalni neredi. dubioza kad nesto izda nasekira se nacelnik u gorazdu, koji kao ni oni nista ne konta i to je to... trla baba lan da joj prodje dan...
BRANO SRBINE NAPUŠI SE KURČINE!
Boze me oprosti!
Zaista, glupo je zabranjivati omladini sviranje i pjevanje.
Pa vi glasajte za nacionaliste. Alkos Mustafa sad prosvijetljeni gradjanin, seljacina!!! Anketa je vjerovatno sprovedena za njegovim okruglim stolom gdje su njegovi zetoni, stoka! glasali. Grozno. Ja kao gorazdanin se stidim! A svi nastavljaju glasati za njih, jer im hljeb zavisi od njih ko veli \"Suti...neka ih, meni je dobro, imam posao....\" Stas....jad i bijeda!
grozno izgleda da je u ovoj bosni osto go kreten halooo majmuni oni hoce plate 7000km tako i treba ovom narodu dabogda pocrkali od gladi stoko
sperploco, ne kaki
tako nam i treba....kad smo papci....chuj vrsili anketu?! Šta su? u gorazdu, zaustavljali penzionere i pitali za dubiozu...? prvo spreploča...iznenađuješ me svojim komentarom, da si ikad poslusao/la ijednu pjesmu od dubioze vjerovatno bi znao da oni ne pozivaju na nasilje protiv policije nego ljude da se trzu vise i okrenu protiv ovih lopova i besposlicara koji nas svakodnevno unistavaju i kao navodno vode ovu usranu drzavu! tako ce i nama semiha zabraniti okupljanja... samo je pitanje vremena!