Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je da se tako malo piše o dickinsonu a kakvim se spodobama daje prostor. Vijesti kao ova imati će manje čitanja od kardašijanke dode i ostalih.
LEGENDE !!!
Zbog svega dokazanog za ratne zločine, genocid i agresiju, kao i zbog optuženog tvorca RS Radovana Karadžića - treba ukinuti entitete, Brčko distrikt i Kantone i napraviti jedinstvenu BiH sa nekoliko regija ili okruga kao što je u ostalim Evropskim zemljama! Treba uništiti fašističke ideje i procesuirati sve rušioce države! Ova penzionerska goveda treba skinuti s vlasti i uvesti demokratiju a pizde procesuirat i zatvorit! Imamo prelijepu državu sa stokom na čelu!
Srbi (bez uvrede) ne mogu da podnesu NATO što ih je 3 mjeseca bombardovao, a ne vide svoje Bosanske Srbe (opet bez uvrede) koji su Bošnjake bombardovali i ubijali 3 i po godine u opkoljenom Sarajevu! I još im dali pola BiH koje su zauzeli sa našim JNA oružijem! Ovo je velika sramota za Evropu i Ameriku! Pustili Hrvate da oslobode svoju državu, a nas zaustavili kad smo oslobađali svoju! A mirno gledali kad su nas rokali!
@Mirza82 Da se nije islamizirala bosanska vojska a to je naravno dolazilo od onog krezonje i Sarajeva mozda bi danas i Bosna bila slobodna od cetnickih govana. Al' i oni kad su vidjeli kako se tekbira i kako vehabije harajiu po Bosni nisu ni dali da imamo drzavu.
Ovo je bend sa mudima a ne lokalni bendovi koji su razgulili put istoka i zapada, a danas tezgare po svom gradu ( brega, djuro itd)
Da danas održe koncert ovdje to bi bilo čudo, a ne u ona doba 🤗
Fuck Serb terrorists and fanatics!
Onda si sje bo kako je bilo, a sad ćeš se komirat kad vidiš koliko smo još niže pali
Čovjek je istraumiran zbog genocidnih srpsko-svetosavskih terorista i ekstremista.
nije ni danas bolje
Jesi vidio Ali nisi osjetio.
Iron Maiden je istinski prijatelj istinskim bosancimq i hercegovcima, najvatreniju publiku ova grupa ima u Argentini gdje svaki puta stadion bude dupke pun. Juzno ameri su veliki postivaoci ove grupe
nisi ti jos nista vidio, sta su strahovi POSLIJE RATA