Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ih sad "muzicari" vode svojim kucama
Pjesma govori o ljubavi, a njen naslov mogao bi se prevesti kao Sultan mog srca: "Jedna strana srca mi je rekla 'idi' Odkad je sultan naša riječ?
Ovo ko iz filma "Ovo malo duše"
Da su snimili pjesmu sa ljudima iz Sirije, shvatila bih. Ali čemu podrška ilegalnim imigrantima? Svi bi u Njemačku bez papira i kvalifikacija.
Lijepo, bravo Biscani :)
Predivno.
Dodji da ostarimo zajedno ! 😀
Migrantka si tiiii, Bosanac sam jaaaa, zato sam te dusooo, zavolio jaaaaa...
prije da je, migrant si ti, bosanska sam ja zato sam te zavoljela dušo ja. Raspitaj se malo koliko ima trudnih po Bihaću i Kladusi što su zatrudnile sa migrantima
svaka cast!