Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yasam turk moy mayko novipazar ye rodiyo.tracimi mene sve selam
pjesma je nije losa, zanimljiv scenski nastup i koreografije i drago mi je zbog relativno visokog plasmana nase zemlje, ali ako sam prije sumnjala da ja li gay sada sam 100% sigurna-i vise je no ocito. A i iznanadio me i oskudnim glasovnim mogucnostima kojima se toliko hvali. Pa jedva ce cuo -za razliku npr od Tose koji je u life performancu briljirao bez obzira na kvalitetu pjesme. Eto sta radi play back +tata naravno :-)))
kao i na svakom forumu gdje ostavih komentar...preksinoc je dokazano da mi Bosanci patimo od kompleksa "manje vrijednosti". sto se tice nastupa...svaka cast! jedino zbilja ne shvatam zasto su Samru u finalnoj veceri "isjekli iz kadra". no nebitno, proglasena je najboljom plesacicom te veceri. andjele moj dugonogi, naljepsa si bila! svi smo ponosni na tebe... mala rulja omladine u Americi, te Kanadi, je navijala licno za tebe. a Fudu naravno UZ:)
SVAKA CAST BOSNO JEDINO SMO SE MI POSRALI I OSRAMOTILI!!!DALI SMO CETNICIMA 12 bodova... SRAM NAS BILO!!!!!!!! SRBE NA VRBE
neka mi neko kaze jeli se jedna od igracica zove Sladjana?
Halo raja IMAM SAMO DA VAM KAZEM OVO OTIDITE NA KAAZU I TRAZITE PJESMU " SEN GELMEZ OLDUN " OD ALIHAN SMEDOVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tu vam je sami dokaz kakvi su srbi narod toliko nisko su spali. U stanju su da kradu muziku od cak MUSLIMANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto vidite. Ipak sam pobjedila. Kako ste smjesni!
Snjezana i ostali u opancima ja sa tolikom lakocom u srcu mogu da kazem da su cobani izgubili veceras. I seljanko jedna bog zna skojeg si brda sisla pa sebi umislila da si iz Banjaluke !
Zdravo! Lijep dan u Banja Luci. Pozdrav za Bracu. Mislim da sam pobjedila u nasem malom takmiccenju. U mojim komentarima nema ruznih rijeci, a ti ipak nisi mogao da izdrzis pa si napisao da mislis kako sam primitivna sto govorim srpski. Kako me razumijes ako ti i ja govorimo razlicite jezike? Jos nesto. Koji si jezik ucio u OS ? Koliko me sjecanje sluzi svi smo onda ucli srpski (srpsko - hrvatski), nije postojao bosanski jezik. Nemoj dozvoliti da te bilo sta u zivotu tako lako zavodi . . . Bas me zanima da li ces u sljedecem komentaru uspijeti da ne upotrebis nijednu ruznu rijec. Evo ja to s lakocom radim . . .jer nikog ne mrzim.
ma njaj si slabiji !!!!!!!!!!
krle, ne potezi ti rijeci od mene, molim te! ja znam kojim se ti jezikom sluzis i koji pasos moras da imas ako hoces da putujes, zato... ti si bosanac i ti govoris bosanski, a svicarska, austrija i ostale zemlje nemaju primitivce koji pljuju po svojim zemljama... pazi ti rijeci svoje i izrazavanje, jer opet ja, koliko toliko, pazim sta pisem i ne vrijedzam nikoga i poslije svega. a vec kad smo kod toga, tvoj miljenik, zeljko je potegao 3 prsta i podsjetio nas, da ce da se osveti za 500 godina turskog terora, to je bila ona standardna preodrinska fraza... mi pokusavamo da idemo dalje, sa evropom, pa makar deen pjevao i na engleskom, koji je ipak u "nekim" zemljama univerzalan. posto tebi smeta taj jezik, vidim kazes ne razumijes onakav jednostavan tekst, ja bih ti preporucio jedan brzi kurs engleskog. opet citav svijet, na vasu i tvoju zalost, nerazumije srpski. ti opet razumijes srpski, ali bosanac moj, ti pricas BOSANSKI... POZDRAV JEDNIM TRADICIONALNIM BOSANSKIM GESTOM, ZDRAVO...
da jos nesto braco, ne potezi ovde pitanje zlocina, nicije maslo nije za Ramazana
a da glasamo za najbolji kometar ovde. Moj bi bio: OVO JE EUROVIZIJA COVJECE, TAKMICENJE ZA NAJBOLJU PJESMU, A NE ZA NAJVECEG MUSLIMANA, SRBINA ILI HRVATA!!! Svaka cast amedeus!!! e da braco: ako se francuskoj govori fancuski, koji se jezik govori u svicarskoj, ako se njemacki govori u njemackoj, koji se jezik govori u austriji i svicarskoj, ako se engleski govori u velikoj britaniji, koji se jezik govori u americi, australiji, novom zelandu
SVAKA TI BRACO CAST NA TAKVIM KOMENTARIMA.MA VIDI SE KO JE OVDJE KULTURAN,KO NACIONALISTA A KO PATRIOTISTA. GO BOSNA,GO!!!
SVI ZA BiH,SVI ONDA ZA DEENA!!