Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnji je najvaznije ko i s kim se hebe, ne zanima to sto je fredijev vokal vjerovatno jedan od najboljih ikad
@AbuDzihad74Klixevi uceram ti mami
jedna od najpoznatijih pjesma freddieja je selam alejk mustafa i bismilah :)
Joj bosnje, to veze nema ko je fredi ali cuo da je bio peder pa odmah nevalja. Neka vam hule nije peder. Pedercine.
Rock n Roll
Noćas pohodimo Beč. U klubu Albertina Passage smo VIP. DonnDamirEfendic je domaćin - iznajmio je cijeli klub. 1dis je došao u svom Ferrariju Spider 360. Ja sam se skromno pojavio u društvu 2 prijateljice iz Brazila u "dosadnoj" Hugo Boss toaleti. DamirEfendic je malo pretjerao, u klub je pozvao čak 100 influenserki ali im je oduzeo mobitele da se umjesto selfija posvete nama. Piće večeri je Chivas Regal uz lagani jazz dok govorim o zdravom životu, a iza ponoći brži ritmovi i seks.
Šta imaju domaći imati mišljenje. Njihovo mišljenje je iskazano kroz stotine plagijata zapadnih kultura i pjesama. Kao i uvijek Balknaci nisu ništa svoje u rocku ponudili, već su koristili tehnološko kašnjenje za Zapadom da bi predstavili svoje loše kopije kao originale lokalnoj publici...
aparthejt-- u vecini se slazem sa tvojim komentarom, ali ti moram napomenuti da ima i izuzetaka na nasoj rock sceni, kao najbolji primjer je Grupa Bolero, koja je od svog osnivanja cekala 4 godine da bi izdala prvi album, jer njihov stil je bio jedinstven ne samo na nasim prostorima nego i u svijetu, ali nazalost, vise prolaze bendovi koji na brzaka sklapaju vec isprobane hitove ili totalno kopiraju.
Ha, ha, ha,,Sejo-Voljeli su da experimentiraju s zanrovima kao i zabranjeno pusenje" a, ha, ha...Ma sejo care isto je to!Gledao u Londonskom "Dominion theatre" na sohou musical "We will rock you", Brian Mey izade i odsvira solo iz "Bohemian rapsody"!Gorilo sve!Preporuka svakome da pogleda!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Najbolji vokal ikad. Bohemian Rhapsody je najbolja pjesma 20. stoljeca u svom zanru.
Derpe koji je kreo od SIDE. Neka hvala
Zele nam je pojasnio.
Britanski pevač rođen u Africi od indijskih roditelja iranskog porekla. Uz to i gay.
Karizmaticni glazbenik s izvanserijskim vokalnim sposobnostima i LEGENDA... p.s. preporucia bih svima za pogledat: Queen - Live at LIVE AID 1985/07/13 [Best Version] https://www.youtube.com/watch?v=A22oy8dFjqc
freddie je bilo legenda koja se više ne rađa. što se tiče ovog novog filma nisam još gledao ali čini mi se da glumac koji ga glumi da je mali i sitan a freddie je bio krupan i visok. jedino mi to malo smeta ali možda je film odličan.
Ja stvarno ne razumijem to Freddie da je bio visok i jak :D Rami Malek je nizi samo 2cm od Freddiea - on je mozda zbog svog showmanshipa izgledao veci nego sto jeste - ali Freddie nije bio velik niti visok :D
nisam ni rekao da je freddie bio nekakav div već samo da je imao krupniju građu i facu, ovaj mi se glumac nekako čini minijaturan. mislim da je sacha baron cohen bio bolji izbor da su se dogovorili da ga on glumi jer je mnogo sličniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
smoriste s tim fegetom
smorim ti mamu u krevetu
@AhmetKosaca redovno me mama tvoja podmiruje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
oni su bili poznati po guranju