Novi uspjeh Sanela Redžića
0
Bh. gitarista prvi na evropskom takmičenju
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM Sanel Beze:)
Svaka cast, cestitam.
Pa cekaju tebe ivane, da se kandidujes i pokazes svijetu dinamiku tonova!
Ne znam kako je pobijedio, momak ne poznaje sta je dinamika. Svaki mu je ton u pogresnoj dinamici. Sta rade ti njegovi ucitelji????
Alaha zakljucajte kuci, ovaj momak je umjetnik a ne primitivni vjernik. Alah ce vas sve odvesti u propast i primitivizam.
Svaka cast Sanele, da si ostao ovdje da se dokazujes, dobio bi nagradu, al u Markiju . . .
nemojte samo i od ove teme napraviti nacionalnu temu a momku svaka cast imao sam ga par puta priliku cuti http://www.youtube.com/watch?v=MT6HcxAvx8Q
dok ja ne čujem kako svira uzalud vam svi komentari!
allah nema nikakve veze sa ovim momkom, svaka cast na trudu vjezbanju odricanju prolivenom znoju i datim parama samo tako nastavi
Svaka cast nas muzicki mladi talentu nek te dragi Allah pozivi i sto vise uspjeha da odradis u svom zivotu samo naprijed momcino.
Bravo Bosnjo:)))))
svaka cast sanele, cestitam!! dabogda bio jos toliko bolji!!
svaka čast,samo tako nastavi!