Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ufff bas su jadni nekako ogoljeni , osramoceni, stas a sami sobom .niko ih nije tjerao . fuj ja kad vidim ovo uzivo ili ovog ima da trazim da joj ga metnem jbg lkad vec imam pristup cijelom tijelu :)
Koliko su dobil para za fotku.
Pitanje , jel' bio grupnjak ili su zvali fotografa da ih slika dok se ebu ?? Cisto opservacija , kao on zamisljen ona cita novine dok ih kao neko slika iz prikrajka 😒
Razgovor duhovnog učitelja Eckhart Tolle sa ljudom. Smrt ne postoji, ona postoji zato što mislite/vjerujete da postoji. Kad ne biste vjerovali, ne biste ni umrli, tj živili biste viječno. Hm, zanimljivo, ubjedljivo. Ali kako životinje? One nemaju mozak pa ne mogu misliti o smrti, pa ipak umiru? Pa životinje ustvari imaju mozak, ako niste znali. Hvala!
eh ona rjesava sudoku na prvoj slici, moj jarane nista od tebe
Koliko moras biti van pameti da ovaku intimu dijelis sa svijetom... Zasto?
Idemo wannabe Beyonce kokice https://www.youtube.com/watch?v=tp5C-iv62dA nca caca ncaa caaca...
Idemo wannabe Beyonce kokice https://www.youtube.com/watch?v=tp5C-iv62dA nca caca ncaa caaca...