Slavni supružnici
19

Beyonce i Jay-Z otkrili intimne fotografije u sklopu turneje "On The Run II"

Klix.ba
Jay-Z i Beyonce
Jay-Z i Beyonce
U sklopu nove turneje "On The Run II", koja je počela prije nekoliko dana spektakularnim koncertom u Cardiffu, Beyonce i Jay-Z objavili su i prateću knjigu u kojoj su i njihove intimne fotografije.

Knjiga prati njihovu muzičku priču, pripreme za turneju te veoma intimne trenutke braka slavnih muzičara. Među objavljenim fotografijama su i one na kojima slavni supružnici leže u krevetu bez odjeće te fotografije nage Beyonce na plaži.

#OnTheRunTourBook

A post shared by @ allofbey on

Uz nove fotografije r'n'b kraljica i popularni reper željeli su približiti fanovima njihov zajednički život.

#JayZ x #Beyonce for #OTRII tour book

A post shared by Hip Hop N More (@hiphopnmore) on

Dvoiposatnim koncertom u Cardiffu, koji je bio ispunjen njihovim flertovanjem, zavodljivim pogledima, grljenjem i Beyonceinim seksi plesom, oduševili su milione fanova. Potom je uslijedio koncert u Glasgowu, a muzički spektakl nastavlja se 13. juna u Manchesteru i 15. juna u Londonu.

Beyonce i Jay-Z će održati koncerte i u Kopenhagenu, Štokholmu, Berlinu, Varšavi, Kelnu, Milanu, Rimu, Barceloni, Parizu, Nici, Clevelandu, Washingtonu, Philadelphiji, Bostonu, Minneapolisu, Chicagu i brojnim drugim gradovima širom SAD-a i Kanade. Turneja će trajati do 2. oktobra kad će biti održan posljednji koncert u Vancouveru.