Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*ebo vas hardrock, zajedno sa metalom... kavka je to muzika cc c ccc. Djeco slusajte hip hop, rnb, soul, jazz, funk, pametnije bi vam bilo!
Treba Thompson\'a dovesti u R.S, mislim da bi se sporazumili izmedzu fasista !!
Pa to je iz razloga sto su u RS životinje, evo uzimo dva zadnja komentara ....hmmm.. da .. životinje, uglavnom ljudi sviraju samo u civiliziranim djelovima svijeta :)
brideru, hoćeš reći PRObalijski...budi malo moderniji...
Ma samo u balijske gradove dolaze, sto ne dodju u PC nekada svirati... A i balijski portal...
http://www.myspace.com/lespritduclan
Neka se i kod nas počelo normalizirati stanje što se tiče koncerata..
Uuuuu, ovo je poznat i respekabilan bend. Svaka čast organizatorima! A i bilo je vrijeme da neki metalcore bend prohara i našom zemljom kao što haraju Europom i svijetom :)