Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav, Drago mi je da su snimili.. ali moje licno misljenje je, da imaju najgluplje ime na svijetu.. mislim cuj ETNOTRANS... odmah pomislim na CENTROTRANS:.
Samo naprijed!!! Svaka cast!!!
Svaka cast. Samo nastavite i ne obracajte paznju na jadnike koji jedino znaju kritikovat tudi rad.
ne mislis valjda da je i ova vijest copy/paste kako se ljudi ovdje iscudzavaju, a inace im je nepoznanica da portali objavljuju vijesti kupujuci iste od odredjene kuce koja polaze prava nadredzenom, pojma vi nemate furomasi. a ako ti raste do nivoa cudjenja, onda si najeba.o s obzirom kakva te sve iznenadjenja cekaju u votazi.
Ovo su oni sto sviraju po terasama na Jadranu?
cuj stela na sarajevo-x, buahahahha.... ovo raste do nivoa chudjenja
momci najiskrenije da vam kaze; ko god da vam je bio stela da vas oglasi na sarajevo-xu uzaludno vam je. vec sam zaboravio kako vam se zove band, nema od toga nista. propali su knock out, konvoj.. merlina niko ne slusa, hari je svima antipatican..jabuka ne moze da napuni dom mladih... jedino ako ste ko don almir i recimo rizo ruza ili dado causevic, aldino..ne moze vas nista zaustaviti u neuspjehu. uz sve najljepse zelje, znaju svi da je to sviranje za k...c. iskreno necu ni dati priliku da poslusam pjesme, dok mi u pozadini momentalno svira clapton. vozdra.
Super im je ova pjesma, citav dan je slusam sve najbolje u buducem radu!
jel ovo onaj bubnjar dubioze
cuj etnotrans ime sve govori
Bravo momci!! Svaka čast!! Samo nastavite..