Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@a Razlika je u muzici koju izvode. Pametnom i jedna dosta.
Kada moje srce cuje muziku na struju tad moje srce bije u ritmu melodije
Kada oduzmes minus i kosinus,sta dobijes? Pa dobijes Bajagu,ili Omara Mjesecara!!
BAJAGA - legenda.
Imal kakih protesta i povodom ovog koncerta?
papci spremajte se za ace lukasa ,mi cemo na Bajagin koncert i zdra\'o.
Mene je ovaj rat naucio da je najpametnije izvuci g00zicu. Dragana Mirkovic deklarisana ch.e.t.n.i.k.u.s.h.a govorila da ne bi vise zapjevala da zna da pogani muslimani slusaju njenu muziku. Brena ucestvovala na svakom koncertu podrske Milosevicu i velikoj Srbiji. Donirala 10.000 eura za luster pravoslavne crkve,otvoreno podrzavala ch.e.t.n.i.c.k.e formacije. Bajaga kao i Brena pjevao na koncertima podrske Milosevicu i velikoj Srbiji. Sjecanje na golgote rata kod Bosanaca izgori kao fitilj. Naravno Bosancu naprave Srebrenicu a onda mu dodju i uzmu i pare. Naravno danas si primitivan i zaostao ako ch.e.t.i ne odes na koncert. Sve dok ste takvi treba vas i dalje tamaniti dok ne pocnete cijeniti sebe i svoje.
Vidi se da nemaš pojma o životu! Dragana je jedina pjevačica koja nije zapjevala tokom čitavog rata i javno je rekla dok se po BiH puca,da ona neće ni zapjevati a ni nastupati! K.O.NJ.I.N.O jedna,ne blati ženu samo zato što je srpkinja!
ma četnik.
APEL APEL APEL APEL Nemojte da ostavite dom mladih prazan za novogodisnju noc dajte neki dobar event kakav dolikuje i nemojte da placete samo placete samo placete dajte direktore doma mladih da popustite malo vasu rigoroznost prema progresu !
\'\'svaka cast Sarajlije ( mada ste vi sarajlije samo po mjestu rodjenja )\'\' Kakav moronski sklop :D
Život je nekad siv , nekad žut , život je ovaj put za vas budale zabrinut :) I da nam dodje nastupat Jon Bon Jovi pojedinci bi na nacionalnost okrenuli :O
Kako su pojedini jadni sa svojim komentarima! I dokle ce ta mrznja da ide i cemu to vodi? Ko ih voli otici ce na koncert a ko ima nesto protiv nece. Zar ce se politika i mrznja petljati i u muziku, film, pozoriste??? Sa druge strane narod je na ivici propasti, koliko njih nema sta da jede, jel se neko zapitao ko nas je do toga doveo? Svi oni koji su na vlasti zajedno ili ko???
\'\'razlika je što ću na bajagu otići ja, a na pjevaljke ti \'\' A Bajaga nije cajka, Bajaga je ozbiljan muzičar? AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Snobiću presmiješni :D
Pa znaš da su naši \'\'umjetnici\'\' to postali rođenjem od roditelja bogatih poslušnika ;)
Samo čekam da vidim kako će te Hajriz opalit po labrnji, šuagava nepismena dezerterska pOčko
vi zenicani ste svoj patriotizam dokazali biranjem Stranke Dodikovih Pu.s.i.k.u.r.a.c.a. (SDP) i time sto BNP zenica ima para da dovodi \'renimorane\' srpske predstave a nema para da ljudima odavde isplati honorare za uradjen posao. dabogda vam nikad grijanje ne ukljucili, fukare srboslovenske A Tuzla? Pa jasno nam je zašto nije vidjela rata, sasvim jasno