|

Bajaga & Instruktori u Domu mladih 14. decembra

Bajaga & Instruktori u Domu mladih 14. decembra
0
Klix.ba
6.12.2012. u 10:11
41
komentara
0

dijeljenja
Bajaga & Instruktori u Domu mladih 14. decembra
U Domu mladih u Sarajevu će u petak 14. decembra, sa početkom u 21 sat biti održan koncert grupe Bajaga & Instruktori u povodu izlaska njihovog albuma "Daljina, dim i prašina", koji je objavljen u junu ove godine.
Bajaga & Instruktori je grupa koja je svojim višegodišnjim plodnim stvaralaštvom zaradila kultni status među rock and roll publikom u zemljama bivše Jugoslavije. Iza Momčila Bajagića Bajage i njegove ekipe nalazi se gotovo 20 godina djelovanja na muzičkoj sceni ovih prostora, tokom kojih su snimili devet samostalnih albuma i realizirali nebrojeno mnogo veoma kvalitetnih muzičkih projekata.

Bajaga & Instruktori uvijek su rado viđeni gosti u glavnom gradu BiH. Njihov posljednji koncert u Sarajevu desio se 7. jula ove godine u sklopu Sarajevo Music Stagea, kada su svojim bogatim repertoarom u “sitne” sate oduševili do posljednjeg mjesta ispunjen Dom mladih.

Sigurno je da će i na koncertu zakazanom za petak 14. decembra u 21 sat Dom mladih Sarajevo biti pun, te da će grupa uz čiju muziku su odrasle generacije Sarajlija ponovo oduševiti publiku u glavnom gradu BiH, koja dobro zna da su Bajaga & Instruktori garancija dobre zabave.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se u pretprodaji, na platou KSC Skenderija i biletarnici BKC-a, nabaviti po cijeni od 15 KM, dok će na sam dan koncerta koštati 20 KM.
Prijavi grešku


Komentari (41)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...