Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo. Neka narod uživa.
Ovo nema veze sa islamom, prvo u islamu nema koncerta, drugo ne vjerujem da su prve generacije plesale uz ibadete...
@barut i treće, prve generacije nisu visile po klixu, zato odgrebi.
@lukavac89 , u ustavu stoji da je Zenica bosanski, a ne bosnjacki grad. Boli li te to toliko?
stvarno ovo meni izgleda depresivno izvinite molim vas al zar duhovni svijet i muzika mora da baca na dosadu bez imalo up... samo tuga tesko sjede avi nemoj itd itd
Sufije ? Kad ćeš našem muslimanu dogovoriti da se Islam ne temelji na mistici (skrivenost) već na istini(otkrivenost) Objave - na Božijem zakonu, makar vam ne bio po volji, dobar je za nas.
@AbuNidal to nije sustina sufizma,nego upravo otkrivanje istine!
@AbuNidal sufizam je misika za one koji ga ne razumiju, tako kao ti. Sufizam i jeste na udaru zbog toga što otkriva stvari koje bi trebale ostati skrivene. Upravo suprotno od onoga što ti pričaš.
Ajde neka malo , Bajram je , treba to ispostovati !