Aziz Alili, Armin Muzaferija i Eldin Huseinbegović bajramskim koncertom oduševili građane Zenice

Aziz Alili, Armin Muzaferija i Eldin Huseinbegović bajramskim koncertom oduševili građane Zenice
115
E. M.
12.8.2019. u 23:43
53
komentara
115

dijeljenja
1/10 Foto: E. M./Klix.ba
2/10 Foto: E. M./Klix.ba
3/10 Foto: E. M./Klix.ba
4/10 Foto: E. M./Klix.ba
5/10 Foto: E. M./Klix.ba
6/10 Foto: E. M./Klix.ba
7/10 Foto: E. M./Klix.ba
8/10 Foto: E. M./Klix.ba
9/10 Foto: E. M./Klix.ba
10/10 Foto: E. M./Klix.ba
Armin Muzaferija, Eldin Huseinbegović i Aziz Alili večeras su u centru Zenice za sve posjetioce održali bajramski koncert kojem je prisustvovalo više hiljada posjetilaca.
U organizaciji Medžlisa islamske zajednice Zenica i uz podršku Grada Zenica večeras je na Trgu Alije Izetbegovića u Zenici održana "Bajramska svečanost", a svi posjetioci imali su priliku uživati u duhovnoj muzici Aziza Alilija, Armina Muzaferije i Eldina Huseinbegovića.


Prisutnima se obratio i glavni imam Medžlisa islamske zajednice Zenica Jakub ef. Salkica koji je vjernica čestitao Kurban-bajram te iskazao zahvalnost svima koji su pomogli da se Bajram u Zenici obilježi na dostajnstven način.


Večerašnji gosti su istakli da im je velika čast što su imali priliku bajramske večeri uljepšati svojim nastupima te da se uvijek rado vraćaju u ovaj grad, a mladima su poručili da su ovakve večeri najljepši način da se obilježi Bajram kao vjerski praznik.


U sklopu večerašnjeg koncerta izveli su pjesme "Vulkani", "U dergjahu mog srca", "O Zefire", "Tvom resulu" te brojne druge.
Prijavi grešku


Komentari (53)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...