Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momak je imao koncert u u slozi...bilo je puno druze moj...bila sam tamo :) ... Samo naprijed Armine...voli te Bosna...
On je fin decko, bas je simpa i pomalo pjeva ko Minel :D.... Armin je bas onako dosadno fin, ne mozete a da vam se ne svidja
Armin Omerović iz Orašja je glumio u filmu a ne ovaj kolko ja znam.
Armine ne moras dolaziti na portal pa sam sebe braniti, ofirno je malo. I hajd vi meni objasnite samo kako odjednom da ovaj anonimac dobije autore kao sto su Pecikoza, Hari, Merlin itd. Dajte ba, za mene je pravi pjevac koji se sam izbori i dodje do zasluzenog trona, a ne ovi tatini sinovi. Kad ce ovaj lik moc koncert odrzat - NIKAD. I nas narod nikad da skonta da se umjetnik ne postaje s parama, takav se radjas i tacka. A mi imamo bezbroj primjera wannabe pjevaca i guzonjinih sinova i kcerki: Deen, Feminem, onda ona mala od hercegovackog tajkuna sto nam jednom zajeba evroviziju itd itd. Al ajd skontat ce jedan dan, kad vidi da ga niko ne slusa osim kakve djecurlije.
Portal je informativni, ono, sa vijestima. I ovo je vijest. Ima miliarda portala, ne moraš baš ovaj posjećivati kako bi oralno kenjao na nekoga ko je uspješniji od tebe... Ako ne znaš ko je momak, sad znaš. Dečko radi, trudi se, dospio i na međunarodni festival gdje predstavlja moju i tvoju zemlju seljačino koja ga kudi i kritikuje bez da pojma ima o njemu. Za razliku od tebe, Castrocaro festival ima kriterije pri ocjenjivanju učesnika. Dok babo ima para?!?! Gdje bi ti išao da braniš boje naše zastave da ti babo ima para? Na koridu u Čevljanovićima?!? Od dečka veće nešto ima dok je došao na ovaj festival, pa nek\' se laća knjige neko kao ti, neće li o tebi sa-x pisati jedan dan - naučnik koji je sam sebe oplodio (jer se drugima j*balo za njega...) Čuj da je nešto postigao, a naš?!? Patriote... Čobani sa tastaturama... da izvine plemenita profesija
telad jedna ... i ne trba da ga znate ... ovo je festival novih izvodjaca gdje su karijeru poceli i Zuccherro i Ramazzotti .... A PO PRVI PUT SU TALIJANI OTVORILI VRATA I U TAKMICARSKOM PROGRAMU NETLIJANIMA ... bosno koliko konja u tebi zivi :::
Stvarno ste vi pokazatelj nase bosanske tragedije. Ko god se trudi, ko god nesto uspije treba ga unistiti jer on je pokazatelj koliko smo sami neuspjesni i jadni. Bravo, samo tako nastavite... Armine svaka cast, zelim ti uspijeh i da napravis sjejnu karijeru!
ma ko je ba ovaj dobri ljudi? ko slusa ovog lika, moji dobri ljudi? drago mi je sto ce i on sam procitati ovo cime ce dokazati da je jako neuspjesan, a ako bude negacija na moj komentar to mu je jos veci poraz. nema nista od njega neka se lati knjige.
dok bude stari imao love bice i pjesama, kad ne bude cao djaci. kao sa deenom
Da mi Rizo Ruža nije najdraži pjevač to bi sigurno bio Armin. Kakva vijest