Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao Ane svega mi
mwwah... natego bi je ko zicu od violoncela
ja bi jem ebo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
32 joj godine.....ovo valja i ženit :D eto je FuaTe, dovedi je Zaimu umjesto zeta....
babo nju a sin božu
ovdje lijepo noge širi. https://www.youtube.com/watch?v=bCxulFgT938
ovdje lijepo noge širi. https://www.youtube.com/watch?v=bCxulFgT938
uhhhh
Ana prava si boginja! Ako slučajno Bosna i Hercegovina zauzme neko pristojno mjesto na Eurosongu ili nekom pukom slučajnošću bude prva to će biti isključivo zahvaljujući tebi. Toliko si harizmatična, lijepa, zgodna, izvrsna umjetnica da ne znam šta je bolje slušati tvoju svirku ili te gledati. Ja sam žena (normalna žena) ali tebe volim pogledati kao lijepu sliku mogu mislii sa kakvom pažnjom i žudnjom te gleda muški spol. Ova vijest me obradovala, po tamo nekoj Dalal ili smiješnom Dinnu ni pod razno ne bi pratila ovaj Eurosong jer ovo dvoje su ispod prosječni muzikanti BiH ali radi tebe ću obaveno pratiti Euosnog i neka ti je sretno!
Ee da ona zna šta bi ja njoj radio, gudalo bi joj iz ruke ispalo
e moja Ana na koga spade... bolje sama da ides
Kakva drzava takav i predstavnik.Je li mu ovo babo uplatio ucesce,ili je sam uplatio od onih para sto mjesecno prima kao slobodni umjetnik sa dvije pjesme,ili mu je sponzor punisa iz Milana gdje mu takodje narod placa stan i troskove.
to draga udri u tambure!
Hehe znao sam da je Don Almir sklepao pjesmu. Posto je Eurosong u "Sveckoj" pa nek ide Svedo-Vogoscanin. Al eto nije im losa bila ona "Rane manje bole" prije par godina. Ako bude u tom fazonu mozda i ne bude lose. ;)
Šta ja znam, ako su baš htjeli "Šveda" poslati bilo je i nešto uspješnijih autorskih varijanti tipa Amil Lojo. Znam da Don godinama pokušava uletiti sa svojom pjesmom na Eurosong ali mu nije polazilo za rukom. Zadnjih godina je "dobar" s Fuadom, a kako rekoh "Rane manje bole" je među rjeđim slušljivim ostvarenjima i jednog i drugog pa eto, treba im pružiti šansu. Nadam se samo da je Dejan "stručnjak" ocijenio da pjesma nečemu valja. Vidjećemo.
Drago mi je što je Deen odabrao Dalal i mene u ovom projektu. ko ovdje laze, juce futko torbica dao izjavu da je ga pozvala ova dalal. majku vam yeb em bolesnu, zivite na racunu ovog naroda napacenog. drugim rijecima imbecili jedni.
A sta ce ona raditi na stageu u Svedskoj..trljati nako na playback...Jedino sto je dobro je to sto izgleda kao porno zvijezda :)
ana voli konjiće
Nije nešto ova Ana al' daj da probam...
Ovdje se vise ne zna ni ko je koga odabrao. Deen kaze odabrala ga Dalal, ova kaze da je Deen odanrao nju i Dalal. Dobro smo poceli. Najjace mi je bilo kad je Deen u jednom intervju rekao da Dalal i on slave 20 godina prijateljstva, pa ga onda odabrala da budu duet. Wtf? Djeca slave godisnjicu druzenja, pa sebi prave festu od nasih para.
I ja sam druže protiv Eurosonga ako je od para pretplatnika,međutim ovog puta su se snašli,našli sponzore koji će to platiti.Tako da mi je onda svejedno.BHRT sam ne bi mogao to ni ove godine uplatiti.
Kažu da je laka na kvalitetna gudala
Sto se mene licno tice - bez veze! Iz nekog "evrovizijskog" ugla gledano - i nije lose! Zna se ko tamo "prolazi":)))