Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Zenici da pjeva Burhan Saban bilo bi glat 20 milja, masa je mama.😆😆 Enes i Curic nevjeruju pred koliko nastupaju, Begovic 10 puta ponovio ovo jos u karijeri nisam dozivio. Ponijela ga atmosfera pa poceo jedna si jedina himnu haha..Svima muda u Zenici narastu od Kulina Bana pa do danasnjih dana. SRETNA NOVA.
Odlican video, mozda i najmasovniji docek ove godine u BiH je bio upravo u Zenici, svima sretna 2019 godina.
Enes se svakih 15 minuta zahvaljivao Fuadu Kasumoviću. Komedija 😀
ubio coek paru
Zar ovog dzigarasa jos uvijek neko slusa?
slobodno ti slusaj one nepismene narkomane- bubu i jalu, jebballi te oni u paksu
Seljakluk
Kakva je atmosfera bila u Laktasima?
Đe pjevo Sejo Kalač?
Sretna nova 2019. godina svima iz Rio De Janeira! Nažalost ne počinje mi ova godina dobro jer izgleda neće biti ništa od moje ljubavi sa Sarajkom koja mi je prije neko vrijeme ukrala srce... Bilo kako bilo, idem dalje, dok je mladosti, znanja i dok mi je svijet na dlanu, ne sekiram se ništa. Bude usamljenosti i male depresije nekad, ali biće neka žena nekad i za mene! Voli vas i ljubi sve - vaš Damir Skaka! :))
pusi nam ga damče homicu
Amel pobjedio
Blago im se...
Bio. Oduševio me Amel sveka čast. Sretna nova svima.