Doček za pamćenje
196

Amel Ćurić i Enes Begović uz spektakularan vatromet uveli Zeničane u 2019. godinu

Piše: E. M.
Doček na trgu u Zenici (Foto: E. M./Klix.ba)
(Foto: E. M./Klix.ba)
Građane Zenice u novu 2019. godinu uveli su Amel Ćurić, Enes Begović te gradonačelnik Fuad Kasumović koji je svima poželio mnogo sreće i uspjeha u godini koja je pred njima.

Više od 10.000 Zeničana večeras je na Trgu Alije Izetbegovića u Zenici spektakularnim vatrometom i hitovima Amela Ćurića i Enesa Begovića ispratilo 2018. godinu i s velikom radošću dočekali 2019. godinu.

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović tačno u ponoć čestitao je Novu godinu pripadnicima policije, vatrogascima, pripadnicima Hitne pomoći, a zatim i sugrađanima koji su kako kaže pokazali dostojanstvo i večerašnjoj večeri dali istinsku čar svojim prisustvom uprkos kiši i susnježici.

Enes Begović je u obraćanju prisutnima između svojih najboljih hitova "Bosanac" i "Lijepa je" kazao kako nije prisustvovao spektakularnijem dočeku Nove godine te da je sretan što je pjevao za Zeničane.

Večerašnjim programomi koncertom završen je dvodnevni novogodišnji projekt JP RTV Zenica koji su direktno prenosili događaje sa Trga Alije Izetbegovića.