Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofa! Plati Zeli nek ti napravi pjesmu!
Koji treš
aj,joj,koji mi je moj...???? a Karine
Ove stare legende nove generacije uopste ne zanimaju. Jala i Buba u BiH diriguju muzicku scenu medju mladima. Tinejdzeri znaju njihove tekstove napamet, njihove pjesme se vrte non stop po kaficima, tinejdzeri kopiraju njihov izgled i garderobu koliko to mogu i slicno. Realno Jala i Buba su nevjerovatno utjecajni, voljeli ih ili ne.
niđe veze....
Čista nula.
alen mije simpa zbog brege i dugmeta, al vala sumu ove pesmice dechije
Odsvirali smo oko 47 koncerata!WTF?
Podrska komso iz Bihaca, sve najbolje! Bitno je da se nesto vrti, snima, radi. Mislim da je ovo vise radi sebe snimio, ne da sakuplja lajkove na YT. Stoga, podrska! Mir i ljubav
Ja glupe pjesme...
Niko za njega ne bi ni čuo da nije bilo dugmeta!
Nisi čuo za Divlje jagode?
Na koridi u Čevljanovićima će SIGURNO POBJEDITI !!! SRETNO !!!
Uvijek pozitiva lik
Do sad jednoglasno mišljenje u komentarima...
Koji je ovaj alen krkancina jbt