Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to Velika Bosna.
Hahaha. Bosna do Jonskog i Egejskog mora. Naprijed BiH :)
Rvati jesu ti jbali mater, majmunčino, jbo svoju mater
Da je neko iz Srbije ovako nesto izjavio za RS ili CG region bi danima dramio. Ali pošto je Albanija u pitanju, onda moze. Može deo Srbije, može deo Makedonije, malo CG, posle i parče Bosne.
De ne budali,.. "„Mi smo jedno. To što nas razdvajaju granice, koje mi nismo ni tražili ni crtali, je drugo pitanje o kome ne moramo danas, ali mi smo jedno“, kaze Aleksandar Vulin, a on nije pjevacica, nego Ministar Unutrasnjih Poslova Srbije... Isto kaze i Dacic (Ministar Spoljnih Poslova Srbije) pozivajuci na secesiju Republike Srpske....
Ništa nije pogriješila
Velika Albanija, htjela je reći stara Albanija koja obuhvata i dio Grčke sve do Janinë.
Hahaja, bomerang, karma, kako god, sve im se vraća 😊
HAHA
Od zelje velike Srbije nastade izgleda samo velika Albanija
velike Karine Albanija srbija
Goni se u neku stvar i vi sa velikom Albanijom, velikom Srbijom...
De vi provjerite da nema kakve gudre u opremi, stvarima, vozilima..Ipak je to jedna eminentna familija..
Velika Slovenija
Kakva Dalmacija Bosni, o čemu ti bulazniš dobri čovječe, pa bosance koji znaju plivati prebrojiš na prste jedne ruke. Što bosanac zna o ribi maslini buri, soli i crnom vinu. Ajde matere ti ne budali.
Ostadose Bosnjaci na vjetrometini zahvaljujuci Alji sto nije potpiso sporazum Filipovic-Karadzic 1991-e.
Sve veliko ovo, veliko ono, nacionalne drzave.. A živimo u 21. stoljecu, gdje su demokratija, ljudska prava, multikulturalnost? Mamu li vam fašističku! I vama i srpskim i hrvatskim nacionalistima. Pa onda i ostalima.
fasisti!!! stvari treba nazvati pravim imenom
Sve ok👍Al to da izostaviš bosanski nacionalizam...
Šiptarska posla