Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ziva istina,jer se ne moze drugacje objasniti da 90% glasaca SDA(koji sebe smatraju nacionalistima) slusa Cecu,sto znaci da ne razmisljaju i da se radi o ljudima niskog koeficijenta inteligencije.
Ziva istina
tako isto i hdz-evoci,slusaju tomsona a i cecu i ostale srpske narodnjake
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
U BiH gdje god se okreneš i pogledaš natjera te na razmišljanje i samoubistvo
Ovaj lik i njegov bend, a to ocito Klix ne zna, propagiraju takav srpski sovinizam i nacionalizam na svojim koncertima da je on zadnji koji moze pricati o rock'n'rollu i spajanju ljudi. Njihovi fanovi koji ih prate su ekstremno desnicarske grupe navijaca Zvezde i Partizana. Ovaj Aca na svojim koncertima tu rulju idiota pali svojim nacionalistickim pricama sa bine. Licno sam tome prisustvovao na Beer Festu u Beogradu. Davati prostor ovakvim idiotima i fasistima je sudjelovanje u najprimitivnijem fasizmu!
Ma bosanci su seljoberi, gori i od nas Hercegovaca
Sve je stvar izbora.ako nesto zelis do toga ces i doci.kod nas vecina zeli da jede,hebe i bhde baja u raji.ostalo je ne bitno.mi smo vecinski na zalost takvi kakvi jesmo.
Pozivamo Vas da posjetite humanitarnu izlozbu fotografija o zivotu Roma u BiH "Pod istim krovom", u organizaciji Civil Rights Defenders, koja je postavljena u srijedu, 28.05.2014. u Art kinu Kriterion Sarajevo i trajace do petka, 06.06.2014. godine. Izlozba je prodajnog karaktera, pa mozete kupiti neku fotografiju ako Vam se dopada, a sav prihod od prodaje fotografija ide za pomoc zrtvama poplava u Bosni i Hercegovini. Za detalje o samoj izlozbi mozete posjetiti ovu stranicu: https://www.facebook.com/events/299490953550547/ Ulaz je naravno slobodan i svi ste dobrodosli, pa pozovite i druge osobe, a svi posjetioci dobijaju zidni kalendar gratis sa umanjenim, pobjednickim fotografijama na njemu.:-)
zato srbi imaju posljednjeg rokera i najboljeg pjesnika sa ovih prostora....zivio bora corba
svaka muzika tjera u zabludu
100%
ŠTA CEŠ KAD SU SE SELJACI NASELILI I U CENTRU GRADA LUPA ĐIGARA DA RATA NIJE BILO POJEDINI NE BI ASFALTA VIDJELI NA EKSKURZIJU BI ISLI U SARAJEVO I ČUDILI SE TRAMVAJIMA A NE BI SE NASTANILI OVDJE
Divje mu rum pločica
cim je ortodox mora da je vrhunski bend
...pobuna bi trebala dolaziti iz mozga, kao posljedica promišljanja stvarnosti odnosno društvene nepravde...od muzike očekujem neka suptilnija raspoloženja...anyway, irski saund svakako legne u uho, nacija sa tradicijom i patnjom kroz istoriju...
mi smo kelti,kelti i slaveni su braca. dok je rock harao,juga je zivila ko bubreg u loju.cim su dosli narodnjaci otislo je sve u k.,mislim bili su i prije narodnjaci al nisu imali ovoliko prostora kao sto ga danas imaju.a komunisti su dopustali rock i nisu ga puno zabranjivali jer ocito su imali sluha a i zelju da modernizuju mlade a ne da ih unazadjuju i truju narodnjacima.
...liče, ja sam hrvat, pače perzijanac :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jbo rok satanistička glupa muzika
Mene je otjerala do prvog jointa.