Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoć je bilo super u gradu, nigdje papka. Sve dok ne završi koncert...
Gledam i ne vjerujem... znaci.. Aca Lukas - mi dno gledamo odozdo
Istina. Hahahahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
na sta je Sarajevo spalo, gledaj ti omladinaca seljadije
@cemusveovo nije ovdje samo rajvosa
Ja nikoga iz Sarajeva vidio nisam. Pored mene stajali iz Breze, Jablanice, Zenice.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Zar smo toliko naivni, glupi i bez imalo ponosa, karaktera, znanja...o ovom pjevacu suvisno je bilo sta napisati ko je on i o kakvom se to covjeku radi, ali napuniti zetru sa ovom vrstom muzikom nakon svega sto smo prosli (a posebno Sarajevo) to mozemo samo mi.... Ali sta ocekivati kad nas tv bombarduje grandom, farmom, parovima a mi nazalost to gledamo i ne bunimo se :(
Ko slusa ovaj kic i ovog narkomana!
bilo je extra nema dalje...
PO KOJEM OSNOVU KLIX BRISE KOMENTARE SA RAZNIH CLANAKA ? IMA LI KONTROLU ILI BRISE SVE NA STO SE NEKO ZALI, ILI BRISE ONO STO JE POLITICKI NEKOREKTNO ?
ZETRA kurva - svako je moze puniti
Aca Šmrkas
HAHAHAH I SADA PAO SAM NA DNO ;D
Aca je kralj...
Klixe, baš me zaboli neka stvar za koncertom dotičnog!
Serete vala sa ovim komentarima o seljadiji i papanlukom kojeg vezete za Acu. Covjek voli rock n roll ali je prinuđen da pjeva ovo sto pjeva jer to nazalost kod naroda prolazi. Krivite narod sto voli takav tip muzike. A sto se koncerta tice ne znam sta je problem covjek je pjevao par svojih pjesama koje svi vi sto serete ovde dobro znate, ex yu rock, doveo dobre goste, napravio dobru atmosferu, i sad ga treba ubiti?
hahahahaaaa pa ti si priomasio skroz i rock fanovi su seljacine jos gore od turbasa hahahaaaa
@antidegenerik izvini gdje sam spomenula rock fanove? spomenula sam bas suprotno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jao na sta spade grad cccccc
U dzennet ce uci sljedbenici Poslanika Muhameda a.s. A opce je poznato da sejtanski koncerti i haram okupljanja nisu put Poslanika a.s. toliko o muslimanima medju bosnjacima
Naserem ti se poslaniku i tebi u usta. Pedofilčina i ti i on.
@Nermin Padež Onaj ko to kaže taj je nevjernik, a nevjernike čeka kazna vječna ako se ne pokaju prije smrti svoje.
Hmm, .. Makeup kao nekada sa svirkama Suicidal Tendencies ili Possessed :) Tako opusteno a tako morbidno.
Al’ svjetlosni efekti,stage,masa,ko da je Pink Floyd svirao ili Mettalica umjesto turbofolk izvodjaca..😂 Puna dvorana ko sipak za nekog nizerazrednog kafanskog pjevaca...Ovo samo kod nas moze. Auuu,Sarajevo metropolo u sta si se pretvorilo?
Mozete ga mrziti, al on je najveci pjevac na balkanu, umjetnik... sinoc fantasticna noc... inpresivan koncert....