Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tekst vrlo neprecizan! Ne pišu ko je osnovao pivaru! Osnovana 1864 što znači za vreme vladavine Sultana Abdul Aziza što je vrlo interesantno a u tekstu se aludira da su je osnovali za vreme Austro-Ugarske! Još kažu da poseduju bure iz 1912. godine iz vreme Kraljivine SHS što je nemoguće jer je Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca osnovana tek 1918. godine!
Autor teksta gos'n Harun se izgleda ozbiljno nasisao piva pa mu tekst prepun nelogičnosti! Priča mnogo a ne priča ništa, klasično pijandurski!
A sultan abdul je se znao ovde nažderat krmetine i nalokat pive pa onda vratove pod mač stavljat.
I još nismo skontali kako se prava piva pravi a kamoli bijela. Švabe i Belgijanci su kraljevi. Čini mi se da čitav Balkan pravi po jednom receptu. Ista govna.
Nisam vidio na slikama da imaju flaše piva iz 1984 godine ili ti Olimpijsko izdanje a kod mene na tavanu ima tih flaša
Za dobro pivo kvalitet vode je najbitniji....a vode nejma a more bit bidne i da je nebidne....
Što će u ovom sranju od grada muzej o alkoholu ovdje treba muzej šiša i rahat lokuma ova današnja omladina samo ganja šiše džamije džume i uvlačenje u anus SDA bandi...ovdje nema više rock n roll-a zavladao seljakluk žešći SDA LOPOVSKO SELJAČKA STOKA je od Sarajeva i njegove omladine MINDER PUZE...
Ovo je dobra stvar za turizam.
Starija pivara nego drzava fakat :)
Karlovacko zakon
Jelen Pivo je najbolje.
Jelena umjesto pive još bolja.
Uzgred: Dobro jutro džegeru...
Kako to bosnje pa piva. A kolinda veli bosnje teroristi. A bosnjo voli pivu vise od svoje matere. Cudan vakat doso.
Pa najbolji je pijan terorista, raznese se kod kuće pobrkavši žice...
Nije moglo bez te mrske petokrake gore u vrhu, fuj
Bravo sarajlije, vi ste ipak europejci, kozmopolite. Samo tako nastavite da se uvlacite u pakšu komsijama. I ne zaboravite jedno, oni ce da se svete preko vasih ledja cak i desetom pokoljenu, unatoc tome sto ste sarajlije veci europejci nego oni, pa zar je bilo vecih kozmopolita od sarajlija i banja lucana 1991-1992
O čemu ti ba pričaš? Majke mi ima ovde ljudi koji totalno nepovezano pričaju.
Imali Sarajevska pivara halal certifikat?
Ima ti mama certifikat,samo za osunećene ćundare idiote
@Sandokan idiot si ti glupa osunećena ćundaro
Prodaja muda za bubrege. Sve ove pivare pune cisterne u Mađarskoj i ovdje samo presipaju, neki nešto malo dodaju, neki čisto onako. Samo je razlika ko je dobavljač i koliko se plaća.
@Karaula pa kupuju gore na veliko gotovu pivu i ovdje samo prespu.
kako bi ovdje moglo se svasta radit.. da nam nije ovakva nakaradna drzava :/
ja bih... evo recimo.. pravio najbolje pivo na balkanu :)))
Bilal Bosnic se ubio od pive po krajiskim kafanama sa bratom djuture, a sad truHne u Zenici lafo vehabija..