Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cak i BiH komedije covjek ne moze gledati bez Lexauirina.
Emir Hadžihafizbegović, uz dužno poštovanje, mi je jedan od težih ljudi koje sam slušao. Toliko se trudi da ostavi dojam nekog genija neshvaćenog ili shvaćenog u stilu Emira Kusturice, ali je to toliko degutantno za slušati da se sav preznojim dok do daljinskog dotrčim da prebacim kanal. Povjerovao sam Ahmedu Imamoviću za sve rečeno o dotičnom gospodinu!
Kada napišem nešto na temu ''predsjedničke kampanje'' Emir Hadži Hafiz Bega kojom pokušava kao i uvijek povaliti ''bekoga'' kako bi preuzeo funkciju Predsjednika stranke SDA mnogi mi ...
Jedan ''familijarni'' sastanak na kojem se krčme pare države i naroda. Familije Zaimović,Purivatra i Emir Hadži Hafiz Beg. Ne govorim ja protiv kultute ili ne dao Bog protiv filma ali protiv sheme ''stotinu familija'' ( kasta, minder, halka, ) uvijek.