Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ti muzu predlozi da se napravi muzej posvecen olimpijadi, da turistima imamo nesto ponuditi osim desetke u luku i hladnog piva
e čuj da napravi Olimpijski muzej, šta je sve sjargalo u ovaj grad, bombonice Olimpijski muzej postoji u ovom gradu od 1984 godine, u ratu zapaljen od strane četnika, obnovljen poslije rata, nalazi se u ulici Petra kojima, iznad pijace Markale.
Petrakijina
Ivo Kimsic bio gradonacelnik, niko mu zenu nije vidio. Alija Behmen bio gradonacelnik, niko mu zenu nije vidio. Semiha Borovac bila gradonacelnica, niko joj muza nije vidio. Ovo sad neka nova moda, pokazivati supruge u javnosti. Pa nismo Amerika, niti je ovaj Donald Trump. Inace, Skaka mi je simpa. Ali ne vidjoh nikad prije u javnosti supruge gradonacelnika.
svi ste vi zaqrc realno ni ovcu vam covjek inace ne bi povjerio
Muz joj misli da je Stjepan Kljuic bivsi predsjednik Hrvatske, a ona misli da je prva dama . Vi ste dio procesa koji je ostavio zaista dubok trag na Sarajevo u zadnjih 30 godina.
'Ajde, ziva ti meni, Skaka(la)
Kako Maja a turkinja??
Ove plave cipele čisti modni promasaj!
Ko te tako naziva ?? Lažeš nas bgm , nije ti lijepo to..
Kucanice na aparatima... HQHAHA a ja zena jesu se upalile dan te j...
punoglavac's wife
Ti si glavna u kuhinji. Skake vole pomasno!!!
Ma kakve su ovo gluposti. Ne mogu da vjrujem da neko uzima za ozbiljno ovu osobu. Pa ona je u najmanju ruku smiješna!!! Ista muž. Mnogo brate provaljuje!!!!
Glupa, na muža? Može li se zalupanost naslijediti od muža?! Evo Majda Skaka je živi dokaz da može.
Lijepa si ... To se ne može osporiti. Ali što si umišljena i glupa, e to je baš mjeru prešlo. Pva dama Sarajeva kažeš? Boga ti ko te to oslovljava tako? Mama i tata?! Hajde pokrij se jorganom po glavi, previše si umišljaš! BTW koje su tvoje reference? Šta si postigla osim udaje za priglupog Abdulaha?
GROHOTOM SE SMIJEM! Hajde jadna ne laži! Ti možeš biti prva dama Pendičića samo.
hahahahahah ... E čuj nju neko prvom damom Sarajeva naziva? Draga curo odvadi malo majku mu. Ti počela k'o čojk ti u tebe mlatiti nebuloze. Taman sam mislio da nema dalje od vas, kao ono vi bas sampioni u sranju!
"Biti ispunjena kao supruga, majka i žena.." bezobraznice mala, cuj ispunjena kao zena