Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi je odvalio,spala bi plastika sa nje.
Kad guzim ne pitam za drzavljanstvo. Nisam granicar
Ovo nije istina! Aaaaa...
sta je ovo sunce ti onog sto je kidnulo za oblake,obli me znoj ;)
Milovao bih joj grudi i recitovao Jesenjina
Kud se nisam i ja kao mlad preselio u Kaliforniju, tamo su "uvijek dobre trebe, dobra klima" sto bi reko Cupo Kalac. Jest da ih sad ubi ono globalno zagrijavanje, pozari, i nestace im vode skroz za godinu dvije, ali barem te tamo ne mogu zednog preko vode prevesti, posto nema vode jeli.
Kakav vikend . . . Daj mi Veroniku svaki dan . . .
Bolja,imenjakinja joj,Zemanova
Veronika tu tu tu, savila se u gutu!
Ušao bi u nju ko migranti u Srbiju.
Podero bi je, ko Kaplan lamelu na parkingu!
Sto bi reko jovo Caruga.....jooojjj sto ba ja ovo ***.....uh....;-))
Neka dodje kod fra Troje u ispovjedaonicu da se ispovjedi, da vidimo kakve grijesne misli je imala i kakva djela cinila :-)))
Wow! A jos ona iz multinacionalne porodice, ja iz multietnicke, taman. Jos da voli gledati futbal i ici u ribu, i eto mi potencijalne zene. Dobra je brate ko vruca lepinja i svjez kajmak, ko tanka maslenica i dvoje svjezih jaja ispod koke na seoskom drvenom sporetu, dobra ko tek ulovljene lignje s rostilja, ko divlja dzanarika kad rodi u rano ljeto, ko svjez paradajz kad ga uberes iz basce, neprskan, i samo ga malo posolis i zagrizes na suncu kraj rijeke. Sorry izgleda da sam malo gladan. Vrlo moguce da je ova do sad najbolja u klix katalogu, neznam ste ce sad, kako ovo nadmasiti. Al vidim izgleda da ipak nevoli ici u ribu i da ne jede meso, nisam procitao clanak kako treba, znaci nista od tog, nisam ja za nju yebiga, ona ce se onesvjestiti kad budem cistio ribu ili kad donesem svijeze glavuse s raznja kuci za rucak, i pocece politicki protestovati odma tu protiv mene, ali bilo je fino dok je trajalo.
...vrijedna svakog grijeha...Čehinje ultimativne žene na planeti....pa 10 slobodnih mjesta do drugih...
Mojoj zeni nije ni do koljena :)
Daj sliku da ocijenimo :P
Tolko ti visoka zena?!
Jes dobra. Hvala klikše.....hvala...